Среща на живо с рекордьор по излизания в открития Космос на сцената на Ratio

На 26 юни събитието ‘Към звездите с командир Алегрия” ще срещне публиката с командира Michael López-Alegria, един от най-опитните и вдъхновяващи астронавти на нашата история.

На събитието гостите ще имат възможността да се запознаят отблизо с подготовката и преживяванията на астронавтите. Командир Алегрия ще сподели лични истории за живота в Космоса, за излитането и приземяването, както и за усещанията и емоциите по време на излизанията в открития космос. Събитието е за всеки, който има въпроси за космическите мисии и иска да научи повече от първа ръка.

Командир Michael López-Alegria е не само един от най-опитните астронавти, но и носител на множество признания, включително въвеждането му в Залата на славата на астронавтите на САЩ през 2021 г. Той продължава да бъде лидер в областта на космическите изследвания и комерсиалните полети, като участва активно в различни консултантски роли, включително с NASA и FAA.

Събитието е безплатно и дава възможност да зададете въпросите, които винаги сте искали да попитате и да погледнете към звездите с истински космически командир.“Към звездите с командир Алегрия” ще се проведе на 26 юни от 20:00 часа (отваря врати в 19:00 часа) в Маймунарника. Събитието е безплатно, но има ограничен брой билети Meet & Greet, които осигуряват картичка с автограф и възможност за разговор лично с командир Алегрия, веднага след събитието. Повече за темата може да се види в сайта на организаторите Ratio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *