VR играта Contractors Showdown вече e със самостоятелен режим

Caveman Studio обяви, че популярната батъл игра с виртуална реалност Contractors Showdown най-накрая получава дългоочаквания самостоятелен режим. Това означава, че геймърите вече могат да се потопят в интензивните мултиплейър битки с до 45 други играчи, без непременно да са част от отбор.

През май студиото проведе тестове на самостоятелния режим, оптимизирайки механиките за свиващото се игрално поле, увеличавайки броя на компютърно-управляваните противници и въвеждайки възможността играчите да се възкресяват.

Contractors Showdown е VR батъл роял игра, която беше пусната през април в Meta Quest Store за по-малко от 20 щ. долара и вече е достъпна и като PC VR версия през Steam. В рамките на играта, до 60 играчи се състезават на карта с размери 16 квадратни километра, като игралната зона постепенно се свива, докато не бъде определен победител.

Арсеналът от оръжия в Contractors Showdown е разнообразен и включва снайперски пушки, автомати, картечници и пистолети. Има също различни прицели, гранати и други тактически аксесоари. Играчите печелят ресурс точки чрез система за прогрес, които могат да използват за отключване на чертежи и козметични предмети. Преди всеки рунд също имат възможност да избират между три типа умения, които им дават стратегически предимства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *