AWS Community Day за втора поредна година

Второто издание на най-голямата облачна конференция, ръководена от общността на AWS в България, е вече факт! Събитието ще се проведе на 12 октомври в София Тех Парк.

Миналогодишното издание на конференцията през октомври отбеляза впечатляващ успех, привличайки над 450 експерти по облачни технологии, 10 водещи корпорации и 20 гост-лектори.

Тази година организаторите от Several Clouds и AWS Bulgaria User Group продължават традицията, като гарантират, че участниците могат да очакват също толкова интригуващи теми, сред които Generative AI, оптимизиране на разходите, мрежи и Big Data.

В тазгодишната програма ще срещнете както експерти от над 10 водещи български компании, така и архитекти от AWS и ентусиасти, част от AWS Heroes общността.

Програмата на събитието предлага богато разнообразие от дискусионни модули, практически семинари, нетуъркинг панели и интересни активности на корпоративни партньори от различни сфери на бизнеса, сигурността, съхранението на данни и съвременни технологии.

AWS Community Day е глобален формат, който има за цел да улесни и насърчи обмена на полезна информация и опит сред потребителската общност на AWS. Презентационните материали традиционно са представени от специалисти и потребители на AWS, които споделят знанията си в сферата на облачните услуги под глобалното ръководство на лидера в областта.

Всички говорители, конкретните теми и специфичните активности по време на конференцията са оповестени в сайта на събитието – https://www.aws-community-day.bg, а билети може да вземете тук – https://bilet.bg/bg/cart/aws-community-day-bulgaria-2024-5008-5008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *