Започнете усилено учебния и работния сезон този септември с колекциите на Philips Monitors и Philips Evnia

Септември винаги е зареден със силен импулс да организираме живота си и да започнем на чисто. Децата започват училище, докато семействата привеждат графика си в съответствие с учебната година. Много професионалисти се завръщат в офиса след лятната ваканция, освежени и готови да започнат отново работа. Може би не е изненадващо, че електрониката е особено търсена по това време на годината: 45% от анкетираните в Европа, Близкия изток и Африка планират да купуват нови електронни продукти, вариращи от лаптопи до таблети, монитори и аксесоари за уеб конференции[1].

За да подпомогне потребителите и техните нужди през този период на висока активност, Philips Monitors & IT Accessories избра набор от монитори, които могат да издигнат потенциала за продуктивност до нови висоти.

Spain, Barcelona

Професионални решения за професионални потребители

Връщането на работа след празниците изисква съюзник, който да подобри производителността на потребителите, като същевременно подкрепя всичките им творчески начинания. Професионалистите се нуждаят от най-новите и най-бързи опции за свързване (като USB-C или Thunderbolt™ 4), страхотна уеб камера и високоговорители, онлайн безопасност (Windows Hello™ разпознаване на лица) и някои допълнителни функции за повишаване на производителността като превключвателя MultiClient Integrated KVM, който позволява лесно преминаване между различни системи. Разбира се, всички тези функции трябва да вървят ръка за ръка с надеждни ергономични технологии.

Тези, които търсят най-доброто решение за видеоконференции, трябва да се насочат към Philips Monitors 45B1U6900CH. Този 44,5-инчов извит дисплей опростява ежедневната работна рутина: включва докинг USB-C с един кабел с RJ45, превключвател MultiClient Integrated KVM и вградена 5MP уеб камера с шумопотискащ микрофон за лесно сътрудничество. Този монитор разполага и с лицевото разпознаване на Windows Hello™. Моделът се предлага на препоръчителна цена от 2130 лв.

Philips Monitors 27B1U7903 е 27-инчов 4K UHD Mini-LED Thunderbolt™ 4 монитор, който комбинира изключителна производителност на картината със сигурно свързване с един кабел и стилен дизайн. Този монитор предлага най-зашеметяващото и ултра-реалистично изживяване при гледане, както и най-безпроблемните конфигурации с няколко монитора със своя четиристранен безрамков дизайн и интегрирано управление на кабелите. Моделът се предлага на препоръчителна цена от 2540 лв. Друга възможност за професионални дизайнери, CAD-CAM, 3D графични дизайнери или професионални фотографи е Philips Monitors 40B1U6903CH – 39,7-инчов 5K2K Thunderbolt™ 4 монитор, предлагащ ново ниво на визуално съвършенство. Този модел се предлага на препоръчителна цена от 3617 лв.

Philips Monitors 34B1U5600CH предлага всички основни характеристики, необходими за работа, като същевременно предоставя ярки и живи изображения: този 34-инчов CrystalClear Quad HD монитор осигурява висока производителност, свързаност и многозадачност благодарение на USB-C докинг станция, превключвател MultiClient Integrated KVM и DisplayPort-Out. Моделът се предлага на препоръчителна цена от 1445 лв.

Работете и учете в истински комфорт

За да започнат предстоящата учебна година успешно, учениците се нуждаят от допълнителен тласък да навлязат в новата си рутина. Техните нужди включват както време за учене, така и време за забавление, което означава, че перфектният монитор трябва да разполага с разнообразни функции. По подобен начин професионалистите, работещи дистанционно, се нуждаят от модел, който може да издържи дългите им работни часове, но също така може да се използва удобно за сърфиране в мрежата, ретуширане на снимки, гейминг или гледане на филм.

Philips Monitors 16B1P3302D е 15,6-инчово преносимо решение, идеално за многозадачност и лесно за поставяне в чанта или раница. Освен това Dual USB-C означава два порта отстрани на монитора, като всеки USB-C кабел може да бъде включен и използван едновременно. Този модел се предлага на препоръчителна цена от 545 лв.

Philips Monitors 27E1N5600AE е решение “всичко в едно”. Този 27-инчов QHD IPS дисплей предлага USB-C свързаност, ергономични характеристики, бърза реакция от 1 милисекунда при движещата се картина (MPRT) и богата визуализация както за работа, така и за игри. Моделът се предлага на препоръчителна цена от 564.00 лв.

Philips Monitors 34E1C5600HE може да подобри сътрудничеството на дълги разстояния с вградена 5MP уеб камера, сертифицирана за Windows Hello™ лицево разпознаване. Свързването е лесно и безпроблемно с USB-C, докато производителността достига нови висоти с 34-инчовия UltraWide QHD дисплей с повече място за сравнения по време на работа. Този модел се предлага на препоръчителна цена от 995 лв.

Проектирана да насърчи и най-продуктивните Ви дни, Philips SPT6607B е комбинация от клавиатура и мишка, която включва ергономична клавиатура и мишка за надеждна употреба през целия ден. Комбинацията се предлага на препоръчителна цена от 97.00 лв.

За най-добрия геймплей

Краят на лятната ваканция означава връщане към рутината, но и завръщане към нашите страсти и хобита, по-специално към игрите. Мониторите Philips Evnia съчетават най-запомнящите се и епични гейминг сесии, като същевременно са ергономично и стилистично футуристични.

Philips Evnia 25M2N3200W е 24,5-инчов FullHD VA дисплей с ултра-бърза честота на опресняване от 240 Hz и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT) за ултра-бърз и ултра-гладък гейминг с ясни, точни изображения без насичане и призрачни ефекти. Този модел се предлага на препоръчителна цена от 429 лв.

Philips Evnia 27M2C5500W е 27-инчов Quad HD гейминг монитор, който е оборудван с AMD FreeSyncTM Premium Pro за гладкост, светкавично бърза честота на опресняване от 240 Hz, ниско входно закъснение и бърза реакция от 1 милисекунда GtG и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT). Този модел се предлага на препоръчителна цена от 820 лв.

Philips Evnia 34M2C8600 е извит 34-инчов QD OLED красавец, оборудван с USB-C порт, KVM превключвател и всички функции, от които потребителите се нуждаят за най-завладяващия геймплей като VESA Certified ClearMR, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ и много повече. Този модел се предлага на препоръчителна цена от  2540 лв.

[1] Данните са от „Отново на училище Европа 2022 – Предпочитания за пазаруване на мобилни потребители“ от Digital Turbine – линк 1 и линк 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *