Шест продукта за рекламата и печата, които наистина заслужават внимание

На чаша кафе отговаряме на въпроса: „За ценители, за корпоративни подаръци, за ежедневието – какво ще открием на изложение COPIS 2023 в Интер Експо Център?“

 

Е, настъпи втората половина на август. Някои са в разгара на лятната си почивка. Други вече са в офиса, опитвайки да се климатизират към работната среда; сигурни сме, че благородно завиждат на колегите си, които са на море, планина или поредното пътешествие. Към която и от двете групи да попадате, със сигурност днес ще изпиете поне по едно ароматно кафе. Ние пък Ви предоставяме интересно 3-минутно (Неангажиращо четиво!), което ще запълни пълноценно времето между глътките от божествената напитка.

Настанете се удобно на стола, шезлонга или на верандата на бунгалото. Време е да Ви срещнем с шест продукта, закачливо напомнящи за наближаващия форум COPIS – българското изложение на рекламната и печатната индустрия в Интер Експо Център от 13 до 15 септември. Напълно е възможно из следващите редове да са тазгодишните корпоративни подаръци за клиентите ви и решенията за оптимизиране на задачите в офиса.

Изисканият подарък – златната среда между функция и индивидуалност

За корпоративни подаръци, за ценители, за ежедневието. За всичко това смятаме, че са подходящи следващите три предложения.

Какво си представяте, когато чуете „Porsche“? Първите три думи, които ни хрумват, са – стил, смелост и усет към детайла. Такива са и Porsche Design портфейлите. На изложение COPIS Pen Shop Group ще представи Porsche Design портфейли. Вдъхновени от моторните спортове, те съчетават ексклузивни материали, минималистичен непреходен дизайн и функционалност. В унисон с тази вещ, тук е мястото да споменем, че наживо ще видим гамата от стилни запалки и очила на ZIPPO. Благодарение на класическия си дизайн, надеждността и американския си стил, те са добили своята изключителна разпазнаваемост. А ценителите на френския дизайн със сигурност ще отдадат нужното внимание на Opinel ножовете. Все пак артикули на бранда са използвани от Пикасо, Жан-Луи Етиен и Пол Бокюз…

А като сме започнали с тази тема, е редно да посочим и богатото портфолио на Вивати, което предлага специална селекция маркови корпоративни подаръци

За неограничен дизайн и за подреден дневен ред

А сега ще ви представим един принтер. Сигурно си помислихте, че това ще бъде поредната голяма, тежка и пълна със сложни елементи, правоъгълна кутия? Поемете спокойно въздух! Следващите редове са посветени на една страшно готина и свръхполезна джаджа. Наречен COLOP e-mark go, това е мобилен лайфстайл принтер. Машината, която дава възможност за неограниченост в дизайна, а изложение COPIS ще е мястото на премиерата ѝ.

Принтерът използва мастиленоструйната технология и принтира директно върху хартия, салфетки, креп, тишу, филц, картон, дърво, текстил, корк и др. абсорбиращи повърхности. И, да – с COLOP e-mark go се работи много лесно. Захранван с батерии, принтерът се управлява чрез приложение на мобилно устройство.

Като сме започнали с решенията лесен и подреден живот в офиса… Имаме новина! На COPIS QR MEDIA представя новия си работен календар FAVORIT. Той дава рационални визуални решения, помагащи да подредим дневния ред и бързо-бързо да се справим със задачите. Освен това може да бъде персонализиран и превърнат в прекрасен корпоративен подарък…

„По дрехите посрещат“

Вие отговаряте за корпоративната идентичност на компанията?

В такъв случай сте от хората, които най-добре знаят, че първото впечатление е изключително важно за всеки потенциален бизнес-партньор, който досега не е бил в сградата на фирмата ви. Участниците в изложение COPIS ще представят многообразие от решения в сегмента на корпоративната идентичност. Само загатваме – сред тях са знамената и пилоните на компания ЧУДО-1. Пилоните със знамена, придаващи завършеност на сградата, са създадени от висок клас материали, устойчиви са на променливото време и са забележими от далечно разстояние. Знамената се изработват в различни големини от алуминий или фибростъкло.

Наред с продуктите, които ви представихме и стотиците национални и международни брандове, с които COPIS 2023 ще ни срещне, изложението се развива като важна платформа със съпътстващите си формати. През тази година специален акцент пада върху дизайна в събитие, реализирано от Нов български университет, SoftUni Creative и Design Academy, които са и партньори на COPIS и Българска дизайн група, подкрепяща изложението.

Е, това са 6-те продукта от COPIS, с които обещахме да Ви срещнем днес. Всеки може да посети изложението, стига да има билет, с който може да се сдобие онлайн от сайта www.copi-s.com А Вие, изпихте ли кафето си?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *