AOC представя своята разнообразна гама монитори за новата учебна година

С подготовката за предстоящата учебна година, AOC и неговата насочена към игрите под-марка AGON by AOC представят впечатляваща гама от монитори, предназначени да отговорят на специфичните нужди на учениците и студентите. С акцент върху функционалността, иновациите и достъпността, AOC предлага разнообразие от монитори, които дават възможност на учащите да се справят отлично в обучението си и същевременно осигуряват завладяващи забавления.

От преносими опции за студенти в движение до модели за игри за запалени геймъри, гамата на AOC съчетава авангардна технология с ориентиран към потребителя дизайн, което я прави идеален избор независимо от избраната дисциплина или насоченост. AOC знае, че учащите имат различни изисквания, вариращи от производителност и творчество до забавление и игри. За да отговори на тези разнообразни нужди, AOC представя селекция от монитори, които осигуряват изключителна производителност, зашеметяващи изображения и подобрена функционалност.

За повишена производителност и многозадачност
Мониторът AOC 24V5CW е универсално решение за подобрена производителност и многозадачност. Със своя тънък, компактен дизайн и модерен 24-инчов Full HD IPS панел, той предоставя наситени изображения, които карат съдържанието да оживее на екрана и е идеално подходящ за тесни пространства като общежитие или споделен апартамент. USB-C входът поддържа 65 W захранване, осигурявайки безпроблемна свързаност и възможност за зареждане на преносими компютри и други устройства. Оборудван с 4-портов USB 3.2 хъб, 2MP уеб камера с Windows Hello лицево разпознаване и регулируема ергономична стойка, този монитор осигурява удобство и ефективност за учениците, работещи по множество задачи едновременно. Това е идеален избор за студенти, които посещават онлайн курсове и имат нужда да си сътрудничат по групови проекти и да участват във видеоконференции.

С увеличен размер на екрана и повишена разделителна способност, мониторът AOC Q27V5CW предлага 27-инчов QHD дисплей с тънък дизайн и впечатляващ IPS панел, който предлага зашеметяващи изображения и точно възпроизвеждане на цветовете. Неговият USB-C вход с 65 W захранване позволява безпроблемно свързване и зареждане на устройството. И той е оборудван с 4-портов USB 3.2 хъб и 2MP уеб камера, както и с регулируема ергономична стойка, което допълнително гарантира удобство и гъвкавост. Студенти, занимаващи се с творчество, графичен дизайн, видео редактиране и други визуално интензивни задачи, ще бъдат перфектно допълнени от този монитор. По-големият екран предоставя необходимото пространство за работа по сложни проекти с лекота.

 

Осигурявайки наистина завладяващо изживяване при гледане, 34-инчовият UW-QHD монитор AOC CU34P3CV разполага с VA панел със съотношение на страните 21:9 и 1500R извивка – практически елиминирайки нуждата от конфигурация с два монитора, благодарение на обширната площ на екрана. Със своя USB-C вход с 65 W захранване, 4-портов USB 3.2 хъб, както и RJ-45 вход, той предоставя подобрени възможности за свързване. Мониторът също предлага 100 Hz честота на опресняване и Adaptive-Sync, което го прави подходящ и за игри. Два 5W високоговорителя, ергономична стойка с регулируема височина и KVM превключвател за безпроблемно превключване между устройства допълват целия пакет.

 

И трите горепосочени модела са Flicker-Free, защото имат постояннотоково вместо широчинно-импулсно регулиране на яркостта и така не проявяват никакво трептене, което ги прави комфортни за очите и подходящи за дълги часове използване. Още повече, всички те имат LowBlue режим в екранното меню (OSD) – особено полезно за учащи и студенти, работещи през нощта. Режимът леко променя цветовата температура, за да елиминира сините тонове за комфортно гледане, особено на тъмно.

За производителност в движение
Перфектен за студенти, които трябва да работят по своите задачи или презентации, докато пътуват, или за обменни студенти, учещи на различни места, AOC I1601P е преносим 15,6-инчов IPS монитор, предназначен да улесни продуктивността в движение. Със своята Full HD резолюция и USB-C свързаност, той предоставя висококачествени изображения и предлага лесно свързване. Тънкият дизайн (8,5 мм дебелина) и леката конструкция (800 г) го правят лесен за носене в раница. Включеният интелигентен капак осигурява защита по време на транспортиране и служи като удобна поставка. С режима за автоматично завъртане учениците могат да превключват между пейзажна и портретна ориентация и да се адаптират към всяко работно пространство. A със своята USB-A връзка чрез DisplayLink, той може да се използва и с по-старо поколение лаптопи. I1601P също е оборудван с LowBlue режим. 

За завладяващи гейминг изживявания
С елегантен дизайн с червено-черни акценти, 23,8-инчовият Full HD IPS гейминг монитор AOC GAMING 24G2SPU предлага печеливша комбинация от скорост, отзивчивост и визуално съвършенство. Неговият IPS панел с реални цветове помага на учащите да се справят отлично с ежедневните си домашни и задания. След като са приключили с училищните си задачи, гейминг ентусиастите ще имат конкурентно предимство със 165-херцовата честота на опресняване и 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT). Ниският входен лаг, съвместимостта с Nvidia G-SYNC и разнообразието от гейминг режими предлагат гладко игрово изживяване. Мониторът включва 2W високоговорители и поддържа софтуера AOC G-Menu за лесно управление на дисплея.

 

С по-голям 27-инчов QHD дисплей, AOC GAMING Q27G2S/EU предоставя зашеметяващи изображения и изключителна производителност. С честота на опресняване от 165 Hz, 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) и нисък входен лаг, той осигурява плавен геймплей и великолепно гейминг изживяване. Благодарение на своя ярък, прецизен IPS панел и висока разделителна способност, той не само се доказва в задачи, свързани с продуктивност, но също така и в игрите. Неговият подчертан гейминг дизайн, тънки рамки и стойка с регулируема височина, както и дисплей с възможност за персонализиране чрез софтуера AOC G-Menu, го правят стилен и функционален избор за геймъри, които са активно учащи. За здравословна употреба както през деня, така и през нощта, и двата гейминг модела – 24G2SPU и Q27G2S/EU – са Flicker-Free без трептене и разполагат с LowBlue режим.

 

AOC разбира разнообразните нужди на учениците и студентите и цели да им предложи монитори, съобразени с техните специфични изисквания. Многостранната гама на AOC предлага монитори за уникалните нужди и предпочитания на всеки ученик и студент независимо дали това е максимална производителност, творчество, продуктивност в движение или гейминг релакс след работа и учене.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *