Дисплеи за максимална продуктивност от Philips

В рамките на тазгодишното изложение за потребителска електроника IFA в Берлин MMD, водещата технологична компания, лицензен партньор на марката Philips за монитори, ще представи няколко нови дисплеи, включително първия в света UltraWide 21:9 дисплей с Multiview.

С голям 29-инчов екран с ултра висока резолюция от 2560×1080 пиксела по технологията AH-IPS, този върхов продукт изпъква с кристално ясни изображения и брилянтни цветове. Multiview увеличава вашата продуктивност с активен двоен екран, който получава сигнал от два независими източника. Опциите като супер скоростен USB 3.0 хъб и стерео говорители правят работата или играта наистина лесна!

MMD разкри и професионалния 27″ PLS дисплей на Philips с кристално ясно изображение с ултра висока резолюция – 2560×1440 пиксела. Той е изобилства от инструменти за повишаване на продуктивността. Multiview технологията позволява едновременно свързване на два независими източника, а вградената 2-мегапикселна уебкамера позволява да общувате свободно. С помощта на супер бързия USB 3.0 хъб пестите време, докато прехвърляте данни, като същевременно зареждате вашия смартфон. Отличената технология PowerSensor на Philips помага чувствително да намалите сметката за електричество.

MMD представи и нов 3D дисплей, при който зрителите не се нуждаят от специални очила, за да се насладят на 3D картина с високо качество. Наречена Autostereoscopic 3D, тази технология вкарва истинско 3D във всекидневните и заседателните зали – чудесна новина не само за графичните дизайнери, но и за професионалистите, работещи с CAD приложения като например интериорните дизайнери и архитектите. IPS мониторът има full HD широк екран, осигуряващ брилянтни изображения без трептене.