Sony: Продуктова линия за 2013 г.

Sony представи своята нова продуктова линия за 2013 г. на международното изложение CES 2013 в САЩ. Ето какво можем да очакваме от технологичния гигант през следващите 12 месеца.

BRAVIA

Новата гама телевизори на Sony би трябвало да предложи качествена картина, отличен звук и стилен дизайн. Можете да управлявате BRAVIA без никакво усилие през таблета или смартфона си. 4К моделът BRAVIA X9005 се очаква през август 2013 г.

Blu-ray Disc плейъри

Четирите нови интелигентни Blu-ray Disc плейъра се отличават с множество функции и създават великолепна атмосфера във всяко жилищно пространство. Свържете ги към най-новото поколение LCD телевизор BRAVIA с TRILUMINOS дисплей и ще можете да се наслаждавате на още по-живи изображения с още повече и по-наситени цветове, които пресъздават околния свят.

Blu-ray системи за домашно кино

Домашното развлечение никога не е изглеждало или звучало толкова добре, колкото с новото семейство системи за домашно кино с 4K премащабиране и музикален стрийминг с едно докосване. Ултрамодерният дизайн, вдъхновен от ‘Sense of Quartz’, за да бъде системата в „хармония” с новия телевизор BRAVIA и чистият, изключително детайлен звук с нови говорители с магнитен флуид, са само част от характеристиките.

Видеокамери Handycam

Видеокамерите на Sony за този сезон са с най-добрата картина досега, превъзходен звук и възможност за лесно споделяне. Подобреното качество на картината и по-разнообразните снимачни опции са комбинирани с вълнуващи възможности за споделяне и преглед на видеоклипове. Домашните видеофилми ще изглеждат по-професионални от всякога благодарение на Balanced Optical SteadyShot, новаторската технология на Sony. Видеокамерите вече разполагат с опционален Wi-Fi адаптер, който улеснява безжичното прехвърляне на видеоклипове и снимки и дори позволява да управлявате дистанционно видеокамерата от своя смартфон .

Walkman W273

Създаден за движение. Водоустойчивият нов Walkman W273 е първият досега от Sony, който е водоустойчив на дълбочина до 2 м и е идеален за съвременния активен начин на живот. Насладете се на отлично качество на звука, предлагано само от Walkman, докато плувате, тренирате или разпускате във фитнеса.