Office 1 представи дигитални дисплеи от ново поколение на Hikvision

Продуктите на Hikvision преобръщат представите за обучение и бизнес комуникация

 

Пред 100 представители на бизнеса, държавната администрация и образователни институции Office 1 представи дигитални дисплеи, LED постери и  други продукти на Hikvision, които променят и осъвременяват бизнес комуникацията и образователната среда. Присъстващите на второто издание на Office 1 Expo в зала „Виваком Арт Хол“ се пренесоха във вселената на високите технологии от бъдещето.

„Щастливи сме, че като единствен оторизиран за България представител за дисплеите на Hikvision, ние имаме възможност да представим тяхната технология от ново поколение. Изключително горд съм от факта, че сме представител на марка, доказала се с качество и иновативно мислене по цял свят.“, сподели Милчо Рогачев, ръководител на продуктовия отдел в Office 1.

Гостите имаха възможност да изпробват на място интерактивните дисплеи на Hikvision, да опознаят предимствата на LED постерите, да видят монитори, UPS-и, флаш памети, хард дискове, както и специализирани продукти част от оборудването за стаи в училища и университети. Десетки представители на бизнеса, държавната администрация, училища и университети се увериха лично, че работата с дисплеите на Hikvision e удобна и интуитивна, благодарение на прецизността на писане. Тя е постигната с 45-точкова touch технология и високата резолюция. Съчетанието от високо качество на изображението, богатите възможности за взаимодействие и лесната употреба правят интерактивните дисплеи на Hikvision неизменен актив за училища, бизнес среди и всяка ситуация, където комуникацията и представянето играят ключова роля. Те помагат на преподавателя или презентатора да предизвика внимание чрез много на брой функции и приложения.

LED постерите от Hikvision са стъпка напред в технологичната вселена на рекламната комуникация. В техния ултратънък дизайн е събрана технология за предоставяне на невероятно изчистена картина, което ги прави идеални за различни презентационни цели. Постерите са издръжливи на различни атмосферни условия с вградените си сензори за управление на топлина и защита от влага и прах. Гостите на събитието, организирано от Office 1, останаха впечатлени от възможността постерите да се събират заедно един до друг, образувайки по-голяма LED стена с обща картина.

Тези продукти достигат до българския пазар, благодарение на екипа на Office 1 – пазарен лидер в сферата на офис материалите вече няколко десетилетия. Компанията притежава широко портфолио от технологични решения, отговарящи на съвременните бизнес изисквания. Освен дисплеите и LED постерите на Hikvision, екипът на Office 1 представи и запаметяващи устройства от Hiksemi (дъщерна компания на Hikvision). Сторидж устройствата като външни SSD хард дискове, флаш памети и карти памет се отличават с дълготрайност, качество и сигурност.

На събитието присъстваха г-н Кейн Ши, търговски представител на Hikvision за България, както и представителите на Hikvision България – Тодор Тодоров, мениждър бизнес развитие и Владислав Илиев, предпродажбен инженер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *