Logi WORK DAYS предлага несравними спестявания и ексклузивни оферти в цяла Европа

Logitech с гордост обявява първата по рода си кампания – Logi WORK DAYS или „На работа с Logitech”, един истински празник, отбелязващ края на лятото и завръщането в офиса или класната стая. В цяла Европа от 3 септември до 14 септември #LOGIWORKDAYS отбелязва духа на постиженията в работата, защото знае, че работата е много повече от рутинни задачи. Потребителите ще се насладят на 12 дни на ексклузивни оферти за решения и инструменти, които извисяват изживяването в класната стая или на работното място. Logi WORK DAYS дава възможност на потребителите да персонализират своето работно пространство и да спестят до 50% от редовната цена на мишки, клавиатури, хедсетове и друга компютърна периферия.

Повече от 80 търговци на дребно и онлайн търговци ще се присъединят към Logitech в отбелязването на Logi WORK DAYS в Европа. Българските потребители могат да се възползват от офертите в Technopolis.bg, Technomarket.bg и Ardes.bg

Изключителните предложения на Logitech включват:

  • MX Master 3S: Преобразената легендарна мишка. Почувствайте всеки момент от вашия работен процес с още повече прецизност, тактилност и производителност.
  • MX Anywhere 3S: Усъвършенстваната компактна мишка, която ви позволява да работите, където и да ви отведе работата.
  • MX Keys Mini: Минималистичната клавиатура със същата висока производителност, която предлага MX серията, проектирана за удобно, бързо и гладко писане.
  • Wave Keys: Безжичната ергономична клавиатура с мека опора за дланите и китките, която насърчава по-естествена позиция и приятно писане през целия ден.
  • Lift: Вертикалната ергономична мишка — подходяща за малки до средни ръце за комфорт през целия ден.

По време на Logi WORK DAYS, Logitech кани всички да ознаменуват уникалния си подход към работата. С ексклузивни предложения, създадени специално за това събитие, участниците могат да се насладят на свободата да постигат целите си и да насърчават ключови ценности като сътрудничество, ефективност, устойчивост и удовлетвореност както в професионалния, така и в личния живот.

„Logi WORK DAYS не е просто промоционално събитие. Това е платформа, която дава възможност на потребителите да подобрят значително своята производителност, креативност и комфорт, независимо дали са у дома или в движение“, каза Ялчин Йълмаз, вицепрезидент и ръководител за Европа в Logitech. „Развълнувани сме да предложим гама от продукти, които не само отговарят на изискванията на съвременния професионален живот, но и допринасят за по-устойчив и щастлив начин на работа.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *