Днес HONOR официално обявява сътрудничеството си с Google Cloud

Днес HONOR официално обявява сътрудничеството си с Google Cloud, за да дебютира с три функции на облачния изкуствен интелект в предстоящия си сгъваем флагман HONOR Magic V3. Тези функции включват AI гумичка (AI Eraser), Превод лице в лице и Превод на живо на бележки. HONOR ще представи този продукт на IFA 2024 в Берлин.

Като най-тънкия сгъваем навътре телефон в света, HONOR Magic V3 се отличава не само с издръжливостта на хардуера, живота на батерията и фотографските си характеристики, но и с  иновациите в изкуствения интелект на устройството и облака, осигурявайки удобно и интелигентно изживяване за потребителите.

Ето видеоклиповете, представящи взаимодействието на HONOR AI с Google Cloud, които демонстрират как функциите на изкуствения интелект на HONOR Magic V3 могат да подобрят ежедневието и работата в редица аспекти като бизнес срещи, пътуване, споделяне на начина на живот и здравето на очите.

HONOR Notes, Your AI assistant – YouTube

HONOR Notes, Your AI assistant – Instagram

New HONOR Magic V3, The Next Step in AI-driven Devices – YouTube

Освен това HONOR Magic V3 разполага с емблематичната функция на HONOR за вграден в устройството изкуствен интелект – Magic Portal, който се базира на разбирането на намеренията на потребителя, за да предоставя персонализирани препоръки. HONOR Magic V3 подобрява това с новата функция Magic Portal on Foldable като се възползва напълно от големия вътрешен екран. Чрез Magic Portal потребителите могат да отварят едновременно две различни плаващи приложения на сгъваемата повърхност за целите на многозадачната работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *