Google представи новите си носими устройства Pixel Watch 3 и Pixel Buds Pro 2

На провелата се вчера Made by Google конферения технологичният гигант представи новия си смарт часовник

Pixel Watch 3.

Устройството вече се предлага в два размера – 41 и 45 милиметра. Дизайнът на часовника остава почти непроменен, но новият модел има по-тънки рамки, което осигурява повече екранно пространство. Pixel Watch 3 разполага с нов ултрашироколентов чип, по-ярък дисплей с до 2000 нита яркост и множество нови фитнес функции.

Една от най-забележителните нови функции е възможността за засичане на спиране на пулса на носещия, което позволява автоматично обаждане на спешни служби, ако човекът не отговори на подканата за проверка и не се засече движение. Тази функция ще бъде пусната първо в Европа. Моделът Pixel Watch 3 с размер 41 мм. ще се предлага на цена от 349.99 щ. долара с Bluetooth, докато 45 мм. модел ще започва от 399.99 щ. долара. И двата размера ще бъдат налични от 10 септември.

Pixel Buds Pro 2

НаMade by Google конференията Google представи и новите безжични слушалки Pixel Buds Pro 2, които са по-малки и по-леки. Те разполагат и с нови 11-милиметрови драйвери и чип Tensor A1 за подобрено активно шумопотискане (ANC). Новите слушалки имат дизайн с малко крило за стабилност и предлагат до осем часа възпроизвеждане на аудио с включен ANC (или до 30 часа с кутията). Pixel Buds Pro 2 ще струват 229 щ. долара и ще бъдат налични от 26 септември.

Google пуска и новата си функция за гласов чат Gemini Live, която позволява на потребителите да задават въпроси на AI асистента на Google чрез глас. Тази функция е налична за абонатите на Gemini Advanced.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *