Nothing CMF Watch Pro – стилен и функционален смарт часовник на достъпна цена (Ревю)

Смарт часовниците отдавна вече не са новост и се наложиха в ежедневието ни със своята способност да доставят направо на китката ни полезна информация за входящи обаждания, съобщения, брой крачки, сърдечен ритъм и много други неща.

А от скоро в този динамичен сегмент се появи още един играч. Това е китайската компания Nothing, която вече впечатли публиката с уникалния дизайн на своите смартфони и безжични слушалки. В настоящото ревю ще представим техния нов умен часовник CMF Watch Pro и ще разкажем подробно за неговите функции, възможности за персонализация и други характеристики.

Голям и стилен екран

Watch Pro разполага с 1.96″ AMOLED дисплей, който осигурява ясен и детайлен поглед върху информацията. Той е чувствителен на докосване и с лесно придвижване с пръст в ляво и дясно показва различните типове информация – фитнес активност, сърдечен ритъм, нива на кислород в кръвта, качество на съня и много други показатели.

Часовникът има правоъгълна форма, а стилът му препраща към този на смартфоните Nothing, с което компанията продължава своята визия и характерен дизайн в цялата си екосистема. Този ефект се усилва и от множеството уникални скинове – всички, издържани в типичните за Nothing цветове бяло, сиво, червено и черно. Кутията, в която идва устройството, също е с характерния за компанията уникален дизайн.

Възможности за персонализация

Часовникът предлага множество възможности за персонализация. Те са достъпни чрез приложението CMF Watch, което е налично за най-разпространените мобилни операционни системи. То съдържа десетки циферблати и множество други опции за къстъмизиране. На разположение са динамични и статични варианти, както и осем опции за постоянно включен режим.

Разговори

Една от най-впечатляващите функции в Nothing CMF Watch Pro е възможността за поддържане на връзка чрез вградения микрофон и високоговорител. При нашите тестове се уверихме, че часовникът осигурява отлично качество на звука при Bluetooth разговорите, което се дължи в голяма степен на вградената технология с изкуствен интелект, обучена на над 100 000 модели на шум.

Това позволява на потребителите да приемат и да осъществяват разговори с лекота, без да се налага да вадят телефона от джоба си. AI шумопотискането на смарт часовника елиминира фоновия шум и прави възможно осъществяването на ясни и безпроблемни разговори навсякъде и по всяко време.

Вижте цялото ревю в технологичния сайт PixelMedia.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *