Клиентите на Payhawk в САЩ вече могат да издават кредитни карти American Express през платформата

Новото сътрудничество за B2B плащания предоставя на потребителите на Payhawk още повече начини за ефективно управление и обработка на бизнес разходите глобално, докато печелят точки в своите щатски American Express бизнес или корпоративни карти, които отговарят на условията   

 

Payhawk, глобалното решение за управление на разходите за местни и международни компании в САЩ, Великобритания и Европа, обяви нова интеграция с American Express, за да предложи на притежателите на бизнес и корпоративни карти в САЩ възможността да издават виртуални карти с вградени функции за контрол и да управляват бизнес разходите си глобално, докато печелят точки в своята карта American Express при извършване на виртуални картови разплащания. За да постигне тази интеграция, Payhawk се включва в търговската партньорска програма American Express Sync.

„Обединяваме усилия с American Express, за да дадем на нашите клиенти достъп до контрола, подобрената сигурност и управлението на паричните потоци, които идват с помощта на виртуална карта American Express, заедно с възможността за опростяване и автоматизиране на техните финансови операции с едно глобално решение за управление на корпоративните карти, възстановяването на служебни разходи и счетоводните задължения, директно интегрирано с избраната от тях ERP система.” каза Христо Борисов, главен изпълнителен директор на Payhawk. „Интеграцията ни помага да осигурим още по-добро потребителско изживяване и по-голяма стойност за нашите клиенти.“

С интеграцията клиентите на Payhawk с отговарящи на условията карти American

Express могат да:

  • Контролират разходи извън одобрените корпоративни политики, като издават виртуални карти директно от Payhawk с вградени контроли за разходите, свързани с техните физически карти American Express.
  • Печелят точки в тяхната отговаряща на условията карта American Express, когато използват виртуални карти за бизнес разплащания.
  • Спестяват няколко дни всеки месец от ръчно обработване на счетоводни документи чрез незабавно подаване на разходите и автоматично проследяване на разходни документи във виртуалните карти.
  • Имат по-голяма видимост върху извлеченията от тяхната карта American Express, интегрирана в Payhawk, като виждат виртуални картови транзакции при поискване, което помага да се направи по-ефективно засичане на разходите.
  • Ускоряват процеса по финансово приключване в края на месеца, като синхронизират всички данни за транзакции с виртуални карти към своята ERP система в реално време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *