Гейминг революция с Vivacom и PlayStation: новия PlayStation Portal

Вече не се изисква нито телевизор, нито всекидневна, за да играеш любимите си игри за PlayStation

 

Vivacom представя най-новия и иновативен дистанционен плейър – PlayStation Portal, разработен специално за конзола PS5. Този уникален продукт преобразява начина, по който геймърите изживяват света на PlayStation, като предоставя несравнимо потапяне в играта, без да е необходимо да играеш на телевизор.

Дистанционният плейър PlayStation Portal позволява на играчите да стриймват игри чрез домашния си Wi-Fi и могат да играят на своята конзола PS5, дори когато телевизорът е зает от друг член на семейството. Устройството предоставя по-голяма гъвкавост, давайки на геймърите свободата да се насладят на игрите си във всяка стая на своя дом и може да го закупите от Vivacom за 449 лв.

Едно от най-големите предимства на PlayStation Portal е възможността да играеш на своята колекция от любими заглавия за PS5 и PS4, тъй като може да възпроизвежда съвместими игри, които си инсталирал на твоята конзола PS5. Допълнително, притежава всички функции на безжичен контролер DualSense, който поглъща силата на хаптичната обратна връзка и адаптивните спусъци, когато се поддържат от играта. Вибрациите на контролера реагират на твоите действия в играта и симулират факторите на околната среда, а динамичното съпротивление на спусъците имитира напрежението от взаимодействията с екипировка и предмети, предоставяйки по-реалистично преживяване. Устройството разполага с красив 8-инчов LCD екран с Full HD резолюция, който предава живописни цветове, поддържа 60 кадъра в секунда и осигурява перфектно гладък геймплей с висока резолюция от 1080p.

Идеален за бърза игра, PlayStation Portal се отличава със специалния си дизайн, предназначен за игра от разстояние. Този уникален подход позволява на потребителите да включат устройството, да натиснат един бутон и веднага да се свържат с тяхната PS5 конзола, започвайки играта с изключителна скорост. С PlayStation Portal влизаш в нова реалност и разширяваш гейминг хоризонтите си, предоставяйки си възможността да се наслаждаваш на игри с невиждана лекота и удобство.

Повече информация може да отриете ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *