Xiaomi представя новия сезон на Xiaomi Master Class с подкрепата на Leica

С новообявената серия Xiaomi 13T, технологичната компания Xiaomi представи новия сезон на Xiaomi Master Class, подкрепен от Leica. Под надслов “Rediscover”, проектът предоставя неповторима възможност за любителите на фотографията да подобрят уменията си чрез разнообразна гама от образователни онлайн и присъствени курсове, подкрепени от богатия опит и творческата визия на Leica в областта на фотографията. Пътешествието “Rediscover” започва в Берлин, Германия, на 1 октомври тази година, и съвпада със забележителното представяне на продуктите от серията Xiaomi 13T. Водещ на завладяващото фотографско приключение ще бъде известният инструктор на Leica Akademie, Зигфрид Хансен.

Xiaomi Master Class е проект, създаден да вдъхнови още повече творческия потенциал на любителите на фотографията. Предназначена както за начинаещите, така и за по-опитните фотографи, програмата предлага всеобхватна и интерактивна платформа за развиване на фотографските им способности. През юни тази година Xiaomi официално обяви сътрудничеството си с Leica за програмата Xiaomi Master Class Supported by Leica. Оттогава са проведени два успешни сезона с участието на инструкторите на Leica Akademie Еоло Перфидо (черно-бяла фотография) и Доминик Нар (документална фотография). Курсовете дадоха възможност на глобалната общност да усъвършенства фотографските си умения и да оползотвори постиженията на Leica в областта на изображенията в смартфоните на Xiaomi.

Новият сезон съвпада с премиерата на серията Xiaomi 13T, която пренася автентичността и блясъка на Leica към по-широка аудитория. С надслова “Rediscover”, Xiaomi Master Class цели да помогне на потребителите да преоткрият красотата в ежедневието си и да заснемат кадри-шедьоври с помощта на новите си Xiaomi смартфони.

От 1 октомври тази година Xiaomi Master Class ще проведе поредица от практически курсове в известни кътчета на Германия като Берлин, Хамбург, Франкфурт, Щутгарт и Мюнхен. Курсовете ще се провеждат както онлайн, така и присъствено. Водени от известния инструктор на Leica Akademie, Зигфрид Хансен, тези курсове са отворени за местните участници с възможност да се потопят в света на професионалната фотография. Зигфрид Хансен, който е известен със завладяващата си “street фотография”, ще преведе участниците през своя изпитан в практиката фотографски опит и ноу-хау, който стои зад впечатляващите му творби.

Пътуването към преоткриване на шедьоври съвсем не спира в Германия. То ще обхване и Великобритания, Франция, Испания както и други страни, като към курсовете ще се присъединят още професионални фотографи. Този последен сезон на “Xiaomi Master Class Supported by Leica” ще бъде достъпен чрез официалния уебсайт на Xiaomi и платформите на социалните мрежи на бранда, което пък от своя страна ще позволи на световните любители на фотографията да се обучават със собствено темпо и удобство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *