Sony представя новия 3.1-канален саундбар HT-S2000 с Dolby Atmos, осигуряващ киноизживяване с пространствен звук

Sony представи своя най-нов саундбар HT-S2000. Благодарение на специалният , новоразработен „up mixer”, той създава триизмерно съраунд изживяване, дори когато възпроизвеждате стерео съдържание, например гледате филми или стриймвате музика. Централният високоговорител осигурява ясен диалог, докато вграденият двоен субуфер ви предоставя плътен бас. HT-S2000 е и първият модел, съвместим с новото приложение Sony | Home Entertainment Connect.

Завладяващо surround sound изживяване

Посредством Vertical Surround Engine и S-Force PRO Front Surround HT-S2000 създава кинематографичен съраунд звук, който ви позволява да се насладите на тръпката от Dolby Atmos и DTS:X. Уникалните технологии на Sony за виртуална среда в HT-S2000 създават завладяващ звук, без да се използват външни тонколони. Благодарение на технологията Virtual Surround на Sony, саундбарът може да позиционира звука във вертикалното пространство – за да можете да се насладите на триизмерен звук без нуждата от насочени нагоре високоговорители или такива на тавана. Подобно на Dolby Atmos и DTS:X, Vertical Surround Engine също придава по-реалистичен, многоизмерен звук. А S-Force Pro пресъздава звуците, идващи отстрани, така че с HT-S2000 ще се чувствате сякаш сте в киносалон. А посредством анализ на аудиопотока в реално време, уникалната технология на Sony разделя звука на отделните му съставки (гласове, звукови ефекти или музикални инструменти) и ви „обгръща“ с тях , като създава вълнуващо изживяване.

Отчетливи диалози, мощен и плътен бас

HT-S2000 е снабден с отделен централен високоговорител за отчетливо възпроизвеждане на диалозите, както и с вграден двоен събуфър за енергични баси. Те работят съвместно, за да осигурят чист пълнодиапазонен звук във всяко кътче от помещението. X-balanced Speaker Unit е ключовата технология на Sony за постигане на по-мощен акустичен звук, с намалени изкривявания и по-ясен диалог.

Дебют на новото приложение Home Entertainment Connect

Инсталирането и настройката на саундбара са по-улеснени от всякога с приложението Sony | Home Entertainment Connect. То ви навигира през първоначалните настройки, съдейства при диагностициране на проблеми и осигурява пълно управление на звука, звуковите зони и други параметри директно от смартфон. Освен това приложението предоставя полезна информация от типа на препоръки, нови заглавия, софтуерни актуализации и други.

Домашно киноизживяване на по-високо ниво

Предлаганият отделно безжичен събуфър SA-SW5 / SA-SW3) ще добави обогатен басов звук. За да засилите още повече ефекта на присъствие, добавете опционалните безжични задни тонколони на Sony (SA-RS3S) и направете киноизживяването максимално пълноценно. При използване със съвместим телевизор BRAVIA TV настройките за звук на саундбара се появяват автоматично в менюто BRAVIA Quick Settings за по-лесен достъп.

С мисъл за екологичната съобразност

Продуктите на Sony за домашно кино са проектирани не само да осигуряват превъзходно звуково изживяване, но и с мисъл за околната среда. В Sony сме поели ангажимента да намалим използването на пластмаса в нашите продукти и опаковки. Някои части и детайли в HT-S2000 са от специално разработена рециклирана пластмаса, което позволява на Sony да получи великолепни акустични характеристики с рециклирана пластмаса. Близо 95% от опаковката е произведена от рециклирана хартия и материали на хартиена основа, за да се сведе до минимум употребата на пластмаса.

Цени и наличност на пазара

HT-S2000 ще струва ориентировъчно 999 лв. и ще бъде наличен от средата на юли, а до 16.07.2023 г. при поръчка на саундбара получавате и слушалки Sony WF-C700.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *