XPG с нова серия памети

XPG анонсира пазарния дебют на своята нова серия памети LANCER 7200 DDR5, включително LANCER RGB MERA Limited Edition и LANCER RGB ROG Certified Edition за следващо поколение игри. От компанията производител също така днес обявиха, че всички DRAM модули на ADATA и XPG са съвместими с най-новата Intel Z790 платформа, осигурявайки оптимална стабилност и производителност. 

XPG LANCER 7200 DDR5 включва Hynix A-die чипове и позволява на геймърите да овърклокнат своите системи до по-високи скорости бързо и лесно. Серията LANCER 7200 се предлага във варианти със или без RGB осветление. Те също така идват с две опции за цвят на радиатора, за да отговорят на различни естетически предпочитания, включително Midnight Black и Snow White. LANCER RGB 7200 DDR5 ще бъде наличен и в лимитирана серия MERA с капацитет до 16 GB и в опции с двоен канал. 

ROG овърклокинг с XPG

XPG и Republic of Gamers (ROG) се обедяват, за да осигурят най-доброто DDR5 изживяване за потребителите на ROG. Това означава, че потребителите на ROG могат да разчитат на гарантирана овърклок производителност при нива на оптимизация, с които другите DRAM устройства просто не могат да се конкурират. След като режимът “ROG Certified” е активиран в BIOS, се осигурява подобрено игрово изживяване със скорости до 6600MT/s с функцията за овърклок с един клик. LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 се очаква да бъде наличен в световен мащаб през ноември.