Ревю на геймърската клавиатура Thor 300 TKL RGB

Thor 300 TKL RGB е най-новата гейминг клавиатура на полската компания Genesis. Тя се отличава с атрактивно RGB осветление, бързо време за реакция, както и висока издръжливост на суичовете. В редакцията получихме една бройка от модела и имахме възможност да тестваме нейните възможности.

 

Висококачествени механични суичове

 

Новата механична клавиатура на Genesis е с алуминиев корпус, в който са разположени висококачествени Outemu суичове. Те се отличават с голяма издръжливост (до 50 милиона кликa), ниска сила на активация (45g ±10g), както и кратко време на реакция от 8 милисекунди. 

Всички клавиши са снабдени с anti-ghosting функция, което позволява на играча да изпълнява сложни клавишни комбинации, без да се притеснява от неприятно блокиране на клавиатурата. В допълнение има възможност Windows клавиша да бъде блокиран, така че да се избегнат неприятни ситуации по време на игра.

 

25 режима на подсветката

 

Thor 300 TKL RGB разполага с 25 различни режима на подсветката. Тя има и два допълнителни режима, които всеки геймър може да настрои спрямо личните си предпочитания. В същото време от Genesis са заложили RGB LED осветление с PRISMO ефект.

 

Устойчиви на износване превключватели

 

Гейминг клавиатурата разполага със специална технология, наречена Double Injection, която я предпазва от изтъркване на буквите и знаците. Самите превключватели са покрити с устойчиви на износване капачки.

 

Други екстри

 

В допълнение към всичко, изброено досега, клавиатурата на Genesis притежава още допълнителни екстри, осигуряващи допълнителен комфорт за играчите. Сред тях са кабелен органайзер, функционални мултимедийни клавиши за достъп до популярни приложения, както и гумени крачета против приплъзване по време на игра.

 

Заключение

 

Предназначена най-вече за геймъри, Genesis Thor 300 TKL RGB разполага с висококачествени механични суичове, възможност за персонализиране на софтуера, както и RGB осветление от ново поколение. Тя е налична в търговската мрежа на цена от около 90 лв. с ДДС.