Genesis представи Thor 300 TKL RGB

Genesis анонсира своята най-нова механична гейминг клавиатура Thor 300 TKL RGB, предназначена главно за геймъри. Тя разполага с висококачествени механични суичове, ново поколение RGB осветление и софтуер, който позволява персонализиране на настройките, за да се използва пълния потенциал на устройството по време на игра.

В алуминиевия корпус са поместени висококачествени механични Outemu суичове. Производителят подчертава тяхната издръжливост до 50 милиона кликa, кратко време на реакция от 8 милисекунди и ниска сила на активация (45g ±10g). Превключвателите са покрити с капачки, които са устойчиви на износване, благодарение на технологията Double Injection. С тази технология се предотвратява изтъркването на букви и знаци и се запазва четивността и естетическата визия на клавиатурата през годините.

Genesis Thor 300 TKL RGB предлага на геймърите пълен anti-ghosting с възможност да се натискат всички клавиши едновременно (цялостна N-Key rollover функция), без опасност от блокиране. Допълнително, клавишът на Windows също може да бъде заключван по време на игра. От Genesis са заложили 25 различни режима на подсветката, за да задоволят и най-взискателните потребители, а RGB LED осветлението разполага с PRISMO ефект.