Пет причини, заради които трябва да отидете да плавате

 

1. Плаването ви позволява да вземете хотела си със себе си, където и да отидете. Наемането на хотелска стая със сигурност ще ви струва повече средства. Също така може да разделите разходите за пътуването със семейството и приятелите си, така че това да бъде по-достъпно от резервирането на хотел.

2. Отидете на вълнуващи места, които могат да се достигнат само по вода. Плаването за разлика от други дейности ви позволява да плувате в кристално чисти води, да изследвате света под водата и да се отпуснете на девствени плажове.

3. Вие сте свободни да отидете, където искате. Може би най-доброто предимство на плаването е свободата, която идва с него. Можете да отидете на различни места и да останете там толкова дълго, колкото искате. Ако не знаете как да плавате, няма не се притеснявайте. Можете да се възползвате от яхта под наем, в която се предлага екипаж и разполага с професионален капитан. Така ще може да седнете, да се отпуснете и да се насладите на цялото пътуване.

4. Можете да бъдете по-близо до природата. Гледайте силуетите на плуващите около вас делфини, които играят около вашата лодка. В бистрите води на Средиземно море ще имате възможност да видите цветни корали, различни риби, и да се разходите по острови от бял пясък, които са дом на различни птици и животни. Плаването със сигурност би гарантирало близки срещи с различни видове. Така че, не забравяйте очилата, бинокъла и, разбира се камерата си, за да заснемете всеки момент от вашето приключение.

5. Плаването вече не е удоволствие, което могат да си позволят само богатите хора. Всъщност то ви позволява да отидете на луксозно пътуване, дори при ограничен бюджет. Например, можете да спестите пари от храна, но в същото време да ядете вкусни, свежи и здравословни храни. Повечето яхти се предлагат с напълно оборудвани кухни, които ще ви позволят сами да готвите ястията си. Можете дори да хванете риба и след това да я сервирате за обяд. Но ако искате да опитате вкуса на местната кухня – може да се отбиете до най-близкото пристанище и да се насладите на невероятни деликатеси, на достъпна цена.

Плаването е една от най-известните ваканционни дейности днес, по много причини. Ако обичате да откривате нови места – Ще ви запознаем с уникалните средиземноморски райони, достъпни само по море. Пуснете котва в най-красивите и спиращи дъха диви заливи.

Екипът ни ви пожелава приятно плаване!