Кой магазин за авточасти предлага голямо разнообразие?

Всеки клиент, който види магазин за авточасти, е първоначално скептичен настроен към него, защото в днешно време има толкова много марки и модели автомобили, че е невъзможно да се предлага всичко, което се търси на пазара. Но това не е така. Ако сме ви събудили любопитството, продължете да четете тази статия, която е посветена на онлайн магазин за авточасти, който предлага над един милион резервни авточасти.

Това е Avtochastionline.com – виртуално пространство, чиято дейност е насочена предимно към крайните клиенти, които обикновено нямат големи познания в тази област. Сайтът е направен максимално улеснен, за да може всеки да се ориентира в съдържанието му и да намери това, което търси. Въпреки това, служителите на фирма Аутоекспрес-7 ЕООД предлагат безплатна консултация по телефона на всеки, който се нуждае от професионална помощ и компетентно мнение, за да се отстрани проблемът на колата.

В каталога на този онлайн магазин за авточасти може да откриете голямо продуктово разнообразие не само от авточасти за всички автомобилни брандове, а и много други категории и подкатегории за почистване, поддръжка и грижа за колата, масла, спирачни течности, антифриз, зимни и летни течности за спирачки, трансмисионни масла за автоматична и ръчна скоростна кутия, акумулатори, крушки за автомобили и други добавки като бензин, дизел, масло, почистващи препарати и средства за спиране на течове. Тези секции с продукти са разделени на още подкатегории от своя страна, за да спестявате време и да достигате бързо до желаните стоки. Сайтът е направен с максимално опростена структура, за да може всеки да се ориентира в съдържанието. Дизайнът му е адаптивен, което означава, че може да се разглеждат еднакво лесно страниците на каталога както от настолни компютри и лаптопи, така и от мобилни устройства и таблети. Едно от най-големите преимущества на Avtochastionline.com е много опции в търсачката за търсене на конкретни авточасти – по производител, модел и година на производство, по марка автомобил, модел и тип на двигателя, по номер на авточаст или шаси. Тази информация може да намерите в сервизната книжка на автомобила. Поръчването на продукт става много бързо без да е нужно да се регистрирате с потребителско име и парола и да чакате потвърждение от администратора на сайта, за да пазарувате.

Много важна подробност е, че целият този асортимент от стоки е в наличност на склад, който се намира в град София в ж.к. Гоце Делчев. Това означава, че няма да чакате безкрайно дълго, когато поръчате даден продукт, защото всичко е на разположение. Доставката обикновено отнема от един до два работни дни, в зависимост от куриерската фирма, която клиентът е избрал за доставка. Имате право да избирате кои куриерски услуги и дали да получите колетът си на посочен от вас адрес или от офиса на куриерите. Заплащането става в брой, но има и други възможни методи, с които може да се запознаете по-подробно на страницата Плащане на сайта.

В този виртуален магазин за авточасти може да се насладите на много специални предложения, отстъпки за лоялни клиенти за следващи поръчки и намаления за нови такива по предварителна договорка. Отскоро може да закупите подаръчен ваучер на определена стойност, който би бил страхотен подаръка за ваши близки или приятели.