Mониторите Philips на IFA 2017

В зала 22 на изложението посетителите могат да открият вълнуващите нови линии от монитори Philips, включващи разширена колекция от извити дисплеи, High Dynamic Range (HDR) технология за по-добри от всякога контраст и цветове, резолюции на бъдещето с 8K детайли и впечатляващи дисплейни решения за професионалисти.

 Извивки, цвят и забавления

Мониторите Philips за 2017-2018 година ясно демонстрират фокуса върху извития дизайн и забележителното пресъздаване на цветовете. Към вече широкия набор от извити дисплеи са добавени още модели с диагонал между 27 и 49 инча. Посетителите могат да добият персонални впечатления от подобрената концентрация и потапящия ефект, които дават тези дисплеи, дори когато зрителят е обграден от шума на оживеното търговско изложение.

 Нещо повече, отлично развитата линия от извити дисплеи предлага и най-новите технологии за цветове. Една от тях е отличителната HDR, която предлага разширена дълбочина на цветовете – чудесна новина за любителите на видеото и забавленията. По време на IFA ще могат да се видят в действие още технологиите Ultra Wide-Color и Quantum Dot, които са интересни, както за домашните, така и за професионалните потребители като дизайнери и фотографи.

В търсене на нови хоризонти: 8K резолюция, свързаност и мултиекранни конфигурации

Докато 4K става все по-масова, мониторите Philips с по-високата 8K резолюция вече са на хоризонта. Бъдещата 8K UHD резолюция предлага два пъти повече вертикални и хоризонтални линии в сравнение с 4K UHD, което прави общо четири пъти повече пиксели. Посетителите на щанда на IFA могат лично да се уверят в прецизността на 8K.

 4-странният безрамков дизайн ще бъде характерен за бъдещите професионални дисплеи Philips и създава истинско хармонично присъствие, което ги прави идеални за мултимониторни конфигурации.

Повечето от очакваните професионални монитори Philips са снабдени с USB-C и осигуряват пълна докинг функционалност и богати опции за свързване, позволяващи създаването на гъвката работна среда.

 Детайли за „звездите“ на изложението:

 436M6VBPAB – представител на бъдещата моделна линия Philips Momentum, който може да бъде открит в зоната за забавления – мечтан 4K HDR екран с уникалната Ambiglow функция. Едно решение за многозадачна работа и забавление, което позволява USB-C докинг и зареждане на преносими компютри. Този екран може да служи за перфектната докинг станция, която можете да свържете всичко – от последните модели 4K игрови конзоли до PC за дизайн от висок клас.

 328P8K – този монитор не само предлага зашеметяващ безрамков дизайн, но и впечатлява с бляскава 8K резолюция на голям 32-инчов екран. Той е проектиран за комфорт по време на дълги часове професионална работа – стойката Smart Ergo Base дава възможност за лесна настройка във всяка желана позиция, а USB докинг функционалността позволява безпроблемно управление на всякаква периферия.

 492P8 – UltraWide монитор със забележителен извит дизайн, създаден за забързаните потребители на множество приложения. Този 49-инчов красавец напълно може да замени два 27-инчови монитора. Той предлага най-новата USB-C докинг функционалност, която позволява да се свържат всички периферни устройства и да се стриймват аудио и видео по един единствен кабел, чрез който преносимият компютър също се зарежда.

 Това са само някои от моделите, които очакват посетителите на IFA 2017. Щандът осигурява пълни възможности за оценяване на качествата на дисплеите за професионалисти и домашни потребители, представени в разнообразни размери и възможности, отговарящи на конкретни потребности.