Ревю на самобръсначката Panasonic 700 ES-LT4B – ултрабърз мотор и „маглев“ технология

Internet of Things технологиите напоследък навлизат с бързи стъпки в домовете ни и банята не прави изключение. Все повече потребителски устройства се дигитализират, което създава нови възможности за комфорт, енергийна ефективност, подобрена хигиена и здраве. Един от най-интересните примери за тази тенденция е новата мъжка електрическа самобръсначка Panasonic 700 ES-LT4B – иновативен продукт, който може да промени изцяло представата ни за бръснене.

Panasonic 700 ES-LT4B разполага с три ножчета с ултрабърз линеен мотор и множество иновации. Наш журналист получи възможност да тества устройството и в следващите редове ще ви разкажем повече за него.

Технология на бръснене

Самобръсначката изглежда наистина футуристично, но това важи и за останалите продукти от този клас и затова няма да се спираме в подробности на външния вид. Основното й предимство са трите издръжливи ножчета от японска неръждаема стомана. Те са поставени под ъгъл от 30 градуса, което гарантира острота и ефективност при бръснене. Ножчетата са предназначени за години на нежно бръснене на всякакъв вид брада с минимален брой движения и натиск върху кожата. Тестовете ни показаха, че бръснат изключително добре, без никакъв дискомфорт върху лицето.

Ултрабързият линеен мотор

е друго важно предимство, с което самобръсначката на Panasonic се откроява. Той използва мощни магнити, за да осигури 39 000 действия на кръстосано подрязване в минута. В добавка, самобръсначката използва технологията “маглев”, която позволява да се плъзга плавно по контурите на лицето, без триене или дразнене на кожата.

Адаптивна сензорна технология

Сензорът за брада на ES-LT4B анализира контурите на лицето, както и плътността и гъстотата на брадата. Този интелигентен механизъм регулира мощността на самобръсначката според нуждите на всяка зона. Където брадата е по-гъста, моторът работи с повече мощност, а в другите зони се намалява, предотвратявайки дразненето на кожата.

Вижте цялото ревю в технологичния сайт PixelMedia.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *