Серията realme GT 6 официално стартира продажби на световния пазар

Realme обяви глобалното пускане в продажба на серията realme GT 6, включваща realme GT 6 и realme GT 6T.

Серията realme GT 6 е с Ultra Bright дисплей с яркост 6000 нита, който е направен от луминесцентни материали. Функционалността осигурява кристално ясни изображения дори при пряка слънчева светлина, подобрявайки видимостта на открито и изживяванията при игри. Технологиите HDR и Pro-XDR подобряват визуализацията, като осигуряват по-широк диапазон от цветове и нива на яркост. С 10 240 нива на яркост и адаптивна яркост дисплеят се адаптира към всякакви условия на осветеност.

Интеграцията на технологията 8T LTPO в серията realme GT 6 интелигентно адаптира честотата на опресняване и спестява до 20% енергия, като ефективно удължава живота на батерията до този на батерия с капацитет 5800 mAh (5500 mAh базова + 300 mAh спестяване на енергия). Realme притежава технология за затъмняване 2160Hz PWM и система за защита на очите с изкуствен интелект, която адаптира настройките на екрана за оптимален комфорт, включително специален режим Sleep за нощна употреба. При серията GT 6 е използвано усъвършенствано стъкло Corning GGV2, за да се повиши устойчивостта при падане и надраскване.

И двете устройства от серията realme GT 6 са по-производителни благодарение на мощния чипсет Snapdragon. Водещият модел realme GT 6 се захранва от най-новия чипсет Snapdragon 8s Gen 3 на Qualcomm с над 1 650 000 резултата, осигурявайки светкавична реакция, плавен мултитаскинг и гейминг изживяване. Realme GT 6T притежава чипсета Snapdragon 7+ Gen 3. Този чипсет е подходящ за геймъри, които искат плавен геймплей с висока скорост на кадрите, и мултитаскинг потребители, които разчитат на лесно превключване на приложенията и бърза реакция.

Realme GT 6 разполага с 50MP Super OIS основна камера със система за нощно виждане, задвижвана от сензора Sony LYT-808. Оборудвана с прецизно фокусиране и технологиите DOL-HDR, LBMF и Dual Native ISO, тя притежава динамичен обхват, качество на изображението и ефективност при слаба светлина. Притежава функции за запис и възпроизвеждане на 4K видео с висок динамичен обхват Dolby Vision за истинско кинематографично изживяване, както с основната камера, така и с телеобектива.

Водещата 50-мегапикселова телефото камера е подходяща за улични или портретни снимки, като предлага висока разделителна способност и яснота заедно с опции за 2Х и 4Х увеличение. В допълнение, realme GT 6 Series разполага с 32MP предна камера, идеална за заснемане на детайлни селфита и чисти видео разговори. Потребителите могат допълнително да подобрят фотографията си с функции като Портретен режим, HDR и AI Beautification.

Серията realme GT 6 разполага и със стабилна двуклетъчна батерия с капацитет 5500mAh. Дизайнът съчетава две последователни клетки с капацитет 2750mAh, които осигуряват общ капацитет от 5500mAh и продължителна употреба без чести презареждания. Архитектурата на двуклетъчната батерия не само удвоява ефективността на зарядната мощност, но и поддържа 120W SUPERVOOC технология. Така потребителите могат да зареждат до 50% от батерията само за 10 минути и да постигнат пълно зареждане за 26 минути, осигурявайки достатъчно енергия за два дни при употреба.

Освен това технологията Battery Sense Voltmeter следи точно нивата на напрежението, като оптимизира стратегиите за зареждане и допълнително намалява общото време за зареждане. Батерията е с 1600 цикъла живот и 80% запазване на капацитета.

Заедно с глобалния дебют на серията realme GT 6, realme обяви създаването на NEXT AI Lab. Тази инициатива демонстрира ангажимента на компанията да направи технологията за изкуствен интелект достъпна и даваща възможности на младите потребители по света. Realme GT 6 въвежда режим за нощно виждане с изкуствен интелект – AI Night Vision Mode, което го прави подходящ за заснемане на видеоклипове при изключително слаба светлина, дори в барове или клубове. Използвайки усъвършенствани AI алгоритми и високопроизводителни чипсети, тази функция гарантира, че младежите могат да заснемат ясно и ярко най-добрите си парти моменти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *