Realme 12 Pro+ 5G е с 20% намаление на Yettel.bg през следващите 48 часа

Новото ексклузивно онлайн предложение от Yettel е за смартфона Realme 12 Pro+ 5G. Той се предлага с 20% намаление, ако бъде закупен в комбинация с мобилен план от оператора и платен в брой, до 12:00 часа на 12 юни.

Realme 12 Pro+ 5G олицетворява философията на марката да предлага смартфони с отлични характеристики на достъпна цена. При този модел има два основни акцента – върху дизайна и камерата.

Смартфонът се предлага в два цвята – бежов и син. Гърбът на устройството е покрит с изкуствена кожа, която е мека и приятна на допир. Дизайнът се допълва от златиста линия с 3D ефект, която разделя модела на две и основната камера, около която е поставен метален пръстен, вдъхновен от луксозните ръчни часовници.

На предната страна на телефона е дисплеят с извити страни – 6,7-инчов AMOLED с резолюция 2412x1080p, честота на опресняване до 120Hz и яркост до 950 нита. Екранът предлага отлична и плавна картина без значение дали се използва за сърфиране в интернет, гледане на видео или играене на игри.

Realme 12 Pro+ 5G има тройна камера – 50МР сензор Sony IMX890 с оптична стабилизация, 8МР ултраширока камера и 64МР перископна камера с OIS и 3-кратно оптично приближение. Употребата на перископна камера е изключителна рядкост за смартфон с цена под 1000 лева и обикновено такива камери са запазени за устройствата от висок клас и значително по-висока цена. Селфи камерата е 32MP и предлага снимки с много добро качество дори при неблагоприятни условия като слаба светлина.

Смартфонът използва чипсет Snapdragon 7s Gen 2, който осигурява отлична мощност и гладка работа дори при сериозно натоварване. Устройството се предлага с 12GB RAM и 512GB памет за съхранение на информация. Потребителите могат и да увеличат оперативната памет, като добавят още 12GB за сметка на паметта за файлове.

Батерията е с капацитет 5000mAh и поддържа бързо зареждане с кабел с мощност до 67W, чрез включеното в комплекта зарядно, което позволява зареждането ѝ от 0 до 100% за около 45 минути.

Realme 12 Pro+ 5G е с три вместо стандартните две години гаранция, като част от пакета услуги „Смартфон вселена“. Сред другите предимства на пакета са възможност за застраховка, собствен сертифициран сервиз в случай на повреда и програмата „Рециклирай и спести“, която позволява на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране.

Realme 12 Pro+ 5G 512GB може да бъде закупен до 12:00 часа на 12 юни от Yettel.bg с 20% намаление, а цената му започва от 511,99 лева в комбинация с Total Unlimited 64.99 за 2 години. До края на юни този и още два плана Total Unlimited се предлагат с 50% отстъпка от месечната такса за първите шест месеца от двугодишния абонамент. Потребителите, които сключат договор за 24 месеца за някоя от тарифите Total Unlimited ще получат и максимална скорост на мобилния интернет през първите шест месеца от абонамента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *