Визионери и технологични лидери се събират на Moldova Digital Summit 2024

От 6 до 8 юни Кишинев ще бъде домакин на една от най-големите технологични конференции в Югоизточна Европа – Moldova Digital Summit 2024 (#MDS24). Събитието ще събере представители на държавните органи, основатели и изпълнителни директори на технологични компании и бързо разрастващи се стартъпи и други с цел преобразяване на бъдещето на дигиталната технология.

Очаква се в събитието да се включат над 3000 участници, които ще имат възможността да чуят опитни лектори, да взаимодействат с иновативни предприемачи, както и да участват в задълбочени B2B работилници и да изследват множество възможности за дигиталната трансформация в рамките на огромното изложбено пространство от 1000 кв. метра.

От изкуствен интелект до бизнес стратегии, дигиталната трансформация ще бъде в центъра на вниманието. Темата ще дискутират над 50 вдъхновяващи оратори от Австралия, Великобритания, САЩ, Естония, Румъния и международни експерти от водещи глобални компании като Mastercard, Orange, Google, Microsoft, IBM, Fortinet и други.

Сред големите имена от света на технологиите, които ще участват в Moldova Digital Summit 2024, са: IT визионерът Таави Котка, съоснователят и изпълнителен директор на The American Sunlight Project Нина Янкович, старши вицепрезидентът в Mastercard Луиз Бомонт и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *