Най-продаваните марки японски климатици

Няма спор, че закупуването на нов климатик си е доста голям разход. Ето защо, всички се стремим да изберем възможно най-добрия и най-качествен уред, който да ни служи вярно дълги години наред. Едно от първите неща, на които обикновено обръщаме внимание е марката на климатика. Разбира се, това не е случайно. Не всички марки климатици са еднакви. Изборът на надежден производител може да окаже голямо влияние върху това, колко добре и колко ефективно работи системата, както и колко време ще издържи.

През изминалата година, японските брандове бяха едни от най-търсените сред собствениците на жилища и търговски обекти. Каква е причината? Специалистите от Klimaici.bg отбелязват, че японската климатична техника е устойчива в годините след покупка. Тези системи са проектирани да работят добре и да не се развалят лесно. Освен това, Klimatici.bg предлага най-различни опции – както по-бюджетни, така и първокласни модели. Така че, винаги може да намерите нещо, което да е по джоба ви.

В Klimatici.bg ще откриете най-различни марки японски климатици. Някои от тях са известни със своята надеждност и енергийна ефективност. Други, предлагат множество иновативни функции и богато разнообразие от модели. Няма спор обаче, че японските климатични системи се смятат за едни от най-качествените и икономични на пазара.

Ако си търсите точно такава техника, но не сте сигурни, коя марка да изберете, ето няколко предложения, които може да обмислите.

Климатици Panasonic

Сред всички налични опции на пазара днес, климатиците Panasonic продължават да бъдат предпочитан избор за много потребители. Този японски производител предлага висок клас климатична техника, която се отличава с изключителна енергийна ефективност и отлична производителност. Климатиците Panasonic също са известни с качествената си филтрационна система, което ги прави идеални за хора страдащи от алергии или семейства с малки деца.

Повечето нови модели климатици Panasonic са оборудвани с модерни функции, като:

  • Инверторна технология, която помага за пестене на енергия, по-тиха работа и по-равномерно разпределение на въздуха;
  • Незабавно охлаждане с режим iAuto-X;
  • Интелигентно управление чрез смартфон;
  • Nanoe-G технология, която може да филтрира и най-фините прахови частици;
  • Технология Nanoe-X за елиминиране на неприятни миризми;
  • Независима система за филтриране на въздуха;
  • Фреон R32 за повече пестене на енергия и по-малко замърсяване на околната среда.

Поради високото си качество обаче цената на климатиците Panasonic е сравнително висока.

Климатици Mitsubishi Electric

Ако търсите климатик, който да е надежден, да работи добре и в същото време да не е твърде шумен, то Mitsubishi може да е перфектният избор. Техните модули са известни със своята тиха работа. Дизайнът на самите устройства, също получава доста комплименти.

Освен това, японските климатици Mitsubishi се отличават с атрактивни характеристики. Ето и някои от тях:

  • Бързо охлаждане и отопление – за по-малко от 15 минути;
  • Инверторна технология за по-добра ефективност;
  • Интелигентна функция Econo Cool за максимален комфорт и минимален разход на енергия;
  • Автоматично регулиране на температурата въз основа на навиците на потребителя с функцията I Feel;
  • Пречистване на въздуха и премахване на бактерии с Nano Platinum филтър, Anti-Allergy Enzyme филтър или Plasma Duo филтър (в зависимост от модела).

Климатиците Mitsubishi обикновено се предлагат на малко по-достъпни цени в сравнение с климатиците Panasonic. И все пак, имайте предвид, че цената до голяма степен ще зависи от конкретния модел и размер на модула.

Климатици Daikin

Daikin е друга изключително популярна марка японски климатици. Техните системи са високо ценени от потребителите, заради това, че осигуряват мощно охлаждане и отопление. Модулите на Daikin се отличават със семплия си, но изключително атрактивен дизайн. Това ги прави подходящи за всякакъв тип помещения. Един от най-големите плюсове на тези системи обаче е способността им да пестят значително количество енергия.

Ето и някои от основните характеристики на климатиците Daikin:

  • Инверторна технология, която спестява енергия, като същевременно поддържа температурата в помещението комфортна;
  • Осигуряване на почти незабавно затопляне или охлаждане при активиране на мощен режим;
  • Икономичен режим за подобряване възможностите за пестене на енергия;
  • Функция против мухъл за елиминиране на излишната влага и неутрализиране на неприятни миризми;
  • По-ниски сметки за ток и по-зелено бъдеще с фреон R32;
  • Функция за автоматично рестартиране, която запаметява предишни настройки, елиминирайки необходимостта от често нулиране;
  • Фотокаталитичен филтър от титаниев апатит за поддържане на свежо пространство без бактерии;
  • Функция “Интелигентно око”, благодарение на която климатикът автоматично реагира на присъствието на хора в помещението, оптимизира работата си и спестява енергия, като същевременно осигурява комфортна вътрешна среда.

Климатиците Daikin обикновено са една идея по-скъпи от климатиците Mitsubishi Electric. Въпреки това и двете компании предлагат разнообразие от модели, така че независимо кое изберете, е възможно да намерите опция, която да съответства на вашия бюджет.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *