Доставки до Италия: Какво трябва да знаете за тях

Проучване показва, че над 60% от населението в Италия пазарува онлайн поне веднъж годишно. Това утвърждава страната като една от най-предпочитаните дестинации за международна търговия. Предлагането на стоки зад граница е отличен начин за всяка фирма да разшири значително мрежата си от клиенти и да повиши не само популярността, но и продажбите си. За да се случва всичко както трябва и да сте сигурни, че продукцията ви достига в срок и в най-добрия си вид до крайните потребители в развиващ се онлайн пазар като Италия, от съществено значение е да се договорите с утвърдена куриерска фирма, която доставя международни пратки на Апенините.

Проучете различните възможности за доставка на международни пратки до Италия

Когато отправяте запитвания за оферти до различни куриерски фирми относно доставката на международни пратки до Италия, най-важното е да се уверите, че разполагат със съответната партньорска мрежа на Апенините. Това ще ви гарантира, че ще имате проследимост на пратките си от момента на подаване в куриерския офис, до достигането им до крайния потребител. Конкретизирайте обичайните параметри на заявките си – очакван оборот международни пратки до Италия на месец, както и най-честия размер и тегло на стоките, които изпращате. Така ще получите по-адекватни оферти, за да може да изберете информирано и прецизно предложенията, които ви устройват.

Какво определя цената за доставка на международни пратки до Италия

Освен теглото и размера на пратката – ако е извън стандартния, от съществено значение е също спешността на доставката. Очаквано за експресната доставка на международни пратки цената ще е значително по-висока. Когато поддържате партньорски отношения с доказана куриерска фирма, може да разчитате на коректно спазване на обявените срокове, с които вие също можете спокойно да се ангажирате пред вашите клиенти. Една от най-често срещаните причини за връщане на международни пратки е неспазване на сроковете за доставка. Поради тази причина е важно на първо място да работите с надеждна и утвърдена куриерска фирма, а освен това най-добре е да посочвате коректен и изпълним срок за доставка в офертата си за онлайн продажби, и да известявате своевременно клиентите си за възможни забавяния в периоди на промоционални кампании, които са свързани с по-активни продажби.

Защо е важно да се ангажирате с надеждна компания за доставка на международни пратки до Италия

Куриерската фирма, която доставя вашите международни пратки, на практика е лице на компанията ви пред потребителите зад граница. Затова трябва да сте сигурни, че всичко ще е според изискванията и стоките ви ще достигнат до своите потребители в най-добрия си вид и в уречения срок. За да се радвате на доволни клиенти и нарастващи продажби, добре е да поддържате партньорски отношения с доказани куриерски фирми за доставка на международни пратки, една от които е Direx. Ангажирайки се с надежден партньор за доставка, може да сте спокойни, че ще се представите по най-добрия начин през вашите клиенти в Италия и ще разширите устойчиво търговското си присъствие на Апенините.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *