Shelly Group постигна революционна интеграция на продуктите си в устройствата на Zendure

Имплементацията на решенията Shelly Pro 3EM, Shelly 3EM, Shelly Plus Plug S ще доведе до подобряване на интелигентното управление на енергията за домакински нужди

 

Компанията за IoT и решения за умни сгради Shelly Group и бързоразвиващият се стартъп в областта на енергийните технологии Zendure направиха значителна стъпка в управлението на чиста енергия. Двете компании обявиха стратегическото си партньорство на IFA – едно от най-големите изложения за потребителски стоки и техника в света през септември 2023 г., и успешната интеграция на три продукта на Shelly – Shelly Pro 3EM, Shelly 3EM, Shelly Plus Plug S в домашния енергиен център ZEN+ на Zendure вече е факт.

Мониторинг на потреблението на енергия в реално време

Домашният енергиен център ZEN+ на Zendure, характеризиращ се със своята отвореност, интелигентност и възможност за включване и пускане, е интелигентна екосистема за управление на енергията, която дава възможност на потребителите за контрол, като същевременно осигурява устойчивост и намаление на разходите. Внедряването на интелигентните решения на Shelly във водещия продукт на Zendure, SolarFlow, предоставя възможности за автоматични защити, известия, дистанционно наблюдение, контрол и оптимизация на потреблението на енергия в реално време, като допринася за намалението на разходите и подкрепя устойчивото бъдеще чрез енергийна ефективност.

Продуктите на Shelly комуникират със SolarFlow чрез облачен сървър. Shelly Plus Plug S дава възможност на потребителите да регулират в реално време мощността на SolarFlow, като проследява потреблението на определени уреди и разхода на енергия, и по този начин повишава независимото потребление на електроенергия.

Shelly CT (Pro 3EM & 3EM) взаимодейства със SolarFlow, като следи общото потребление на енергия и незабавно адаптира изходната мощност на SolarFlow. Това динамично регулиране не само повишава степента на контрол на консумацията на електроенергия, но и позволява на AIoT да разпределя интелигентно енергията в реално време.

Бъдещето на управлението на енергия

Сътрудничеството между Shеlly Group и Zendure е скок в бъдещето на интелигентното управление на енергията у дома. Комбинирайки своя уникален опит, технологичните партньори създадоха платформа за чиста енергия (Clean EnergyTech).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *