Tecno представи геймърския телефон Tecno POVA 5

Компанията Tecno наскоро представи новия си геймърски телефон Tecno POVA 5, който идва при потребителите на достъпна цена и с впечатляваща производителност и ще бъде удоволствие за всеки, който търси такъв тип телефон.

Линията Tecno POVA разширява границите на гейминг сегмента и дава възможност на всеки с по-малък бюджет да се наслаждава на любимите си игри без прекъсване.

Дисплей

Първото нещо, което привлича вниманието при POVA 5 след като го извадите от кутията, е елегантният и футуристичен дизайн, а веднага след това привлича вниманието големият 6.78-инчов FHD+ дисплей с честота на опресняване на екрана от 120Hz.

Тази настройка на екрана ще бъде от голямо значение за гейминг любителите, тъй като те ще имат на разположение много по-голяма площ за игра, но и много по-бърза честота на опресняване, която гарантира, че всяко движение и анимация ще са гладки и плавни.

Това също е голяма промяна спрямо модела POVA 4, който предлагаше екран със значително по-слаби възможности.

Производителност

Допълнителните подобрения, които POVA 5 предлага на потребителите, не се ограничават само до подновения екран, но и до значително по-мощния процесор.

Под екрана има чипсет MediaTek Helio G99 с осем ядра, който прави цялото гейминг изживяване още по-бързо и приятно, независимо колко е тежка играта. Ако добавим към това 256 GB вградена памет и 8GB работна памет, която може допълнително да се разшири до 16GB, смартофънт открива един нов свят пред геймърите.

Камери

На гърба на телефона има 2 модула камери с резолюция 50MP, светкавица и логото на Tecno POVA.

Снимките, направени от POVA 5, са ярки и ясни, а благодарение на възможностите на AI, потребителите имат на разположение редица разширени функции, които ще повишат качеството и външния вид на изображението на ново ниво, като Super Night Mode 3.0, Ai Scene Light Detection i Touch-up Restoration Multi-frame Fusion optimization. Отпред има 8MP селфи камера с малко по-скромни възможности, но въпреки това достатъчно, че да запаметява любимите моменти.

Батерия

Tecno обърна голямо внимание на живота на батерията, така че POVA 5 е оборудван с батерия от 6000 mAH, която може лесно да издържи цял ден интензивно използване при игри с интензивна графика.

Благодарение на бързото зареждане, дори и батерията да свърши, ще можете да продължите там , откъдето сте спрели.

С модела POVA 5, Tecno успя да създаде изключително достъпен и мощен телефон за игри, без да пести от ключовата производителност, а допълнителен бонус са много висококачествените камери и дизайн, който ясно показва коя е най-голямата сила на този телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *