Logitech представя ергономичната клавиатура Wave Keys

Днес Logitech представи Wave Keys, безжична ергономична клавиатура, която отговаря на повишената нужда от удобство и добра кондиция на работното място. Wave Keys предлага специален вълнообразен дизайн и компактно оформление, с което писането е познато и удобно. В допълнение клавиатурата разполага с интегрирана омекотена подложка за китките за целодневен комфорт. Тъй като хората от всички възрасти прекарват все повече време пред компютрите си, ергономичните им нужди през следващите седем години ще нарастват с 4,6% годишно, според наскоро публикуван пазарен доклад от RationalStat.

„Ние вярваме, че всеки заслужава да се чувства добре в края на работния ден! Затова се заехме да проектираме основни елементи от работното пространство, които са толкова привлекателни и лесни за употреба, колкото са и ергономични“, каза Арт О’Гним, генерален мениджър на Core Personal Workspace отдела в Logitech. „В основата на Wave Keys е физическото благосъстояние и комфорта на работното пространство. Клавиатурата постига целта си благодарение на своя научно-обусловен дизайн с печат на одобрение от водещи ергономисти.“

Уникалната вълнообразна форма на Wave Keys поставя ръцете, китките и предмишниците в естествена позиция за писане, а интегрираната омекотена подложка осигурява повече опора за китките през целия ден. Компактното й оформление пасва на работното Ви пространство, независимо дали сте у дома или в офиса. Клавиатурата се предлага в България в цвят графит.

Wave Keys е създадена в съответствие с целта на Logitech да създава продуктови изживявания, които подобряват живота на хората. Това означава, че екологичните и социални въздействия на продуктите се вземат предвид във всяко дизайнерско решение. Wave Keys е сертифицирана като въглеродно неутрална, точно както останалите продукти на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Пластмасовите части на Wave Keys в цвят графит включват 61% сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

Wave Keys е съвместима с няколко операционни системи и се свързва лесно с до 3 устройства наведнъж, като Mac, PC и iPad, чрез Bluetooth® или включения приемник Logi BOLT за подобрена сигурност и лесно превключва между тях с натискането на един бутон. За още по-безпроблемни дни на бюрото, потребителите могат да персонализират изживяването си с приложението Logi Options+ и да настроят бързи команди за повече ефективност и производителност, като например „Не безпокойте“, за да останете концентрирани в работата си. Можете да създавате и интелигентни действия, които спестяват време и помагат на работата Ви да върви. Стартирайте сутрешните процедури на компютъра си само с едно докосване – така лесно ще започвате деня си и ще имате време за релакс и заслужена почивка през целия ден.

Wave Keys е най-новото допълнение към серията ERGO на Logitech, заедно с вертикалната ергономична мишка LIFT и други продукти за благополучие на работното място, която поддържа фокусирания върху човека и научно-ориентиран подход на компанията към продуктовия дизайн и изживяване. Клавиатурата е внимателно изработена и е преминала през няколко етапа на потребителски тестове, включително в лабораторията Ergo Lab на Logitech, и има печат за одобрение от US Ergonomics.

Цени и наличност

Wave Keys ще се предлага в цвят Graphite от 13 октомври 2023 г. на www.logitech.com и при други търговци на дребно в България на препоръчителна цена от 159,99 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *