Ревю на Huawei Watch GT4: умен и стилен дамски часовник

Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media и Деси Гергова от Desi’s Dreamland се ангажират с отговорната задача да направят ревю на новия дамски вариант на Huawei Watch GT4.

Часовникът е с уникален и стилен дизайн, който веднага го отличава от конкурентите му. Дисплеят е изключително лесен за интеракция и откликва подобаващо и на най-плавното движение на ръката.

Богатата гама от дамски варианти за циферблати, предназначени специално за Huawei Watch GT4, са друга особеност, която прави устройството толкова добър и функционален избор. Със селектирането на определена алтернатива на циферблат се получава и информация за специфичната консумацията на енергия, така че можете спокойно да превключвате между тях при необходимост и изтощена батерия.

Като по-важни технически характеристики можем да отличим обновения сензор TrueSeen 5.5+ и актуализирания GPS за по-точно проследяване на локацията. Батерията му издържа около 5-7 дни ориентировъчно.

Сред функционалностите на часовника попадат способността за измерване на пулс, кислород в кръвта и нива на стрес, тренировки, степен на физическо натоварване, фази на съня, калориен дефицит и много други интересни и полезни спецификации.

Пълното ревю на симпатичния дамски Huawei Watch GT4 можете да изгледате във видеото по-долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *