Пускат в продажба най-малките умни релета в света

Shelly Group представи своята най-нова продуктова линия: Shelly Plus Mini, най-малките умни релета в света

 

Shelly Group, един от лидерите на пазара за IoT решения, пуска на пазара най-малките умни релета за автоматизация на дома. Това бе oбявено по време на специален лайвстрийм от Димитър Димитров, CEO на Shelly Group, който лично показа устройствата от новата серия Shelly Plus Mini и техните предимства. Компанията изненада феновете и с премиера на дългоочаквания от тях Shelly Wall Display, който ще позволи управление на всички Shelly устройства от един контролен панел.

Shelly Mini Series – най-малките умни релета в света

Устройствата от серията Shelly Plus Mini отварят нов свят на възможности, позволявайки ви да ги интегрирате безпроблемно дори в най-тесните пространства. Благодарение на по-компактния си размер, релета Shelly Plus Mini лесно се вместват във всички видове електрически кутии, включително датски стенни кутии. Освен това, те могат да бъдат дискретно инсталирани директно в уреда, който искате да контролирате или наблюдавате дистанционно. Създадени с цел удобство, тези мини превключватели разполагат с всички възможности на серията Shelly Plus, но в компактна форма. С размерите си, намалени с 35% в сравнение с устройствата Shelly Plus, мини релетата са идеални за тесни пространства, но въпреки малките си размери, не правят компромиси по отношение на производителността или функционалността си. 

Shelly Wall Display – красив дизайн и функционалност

Това е първият продукт от своя вид, който Shelly Group представя на пазара и позволява контрол на всички Shelly устройства от едно място. Продуктът разполага с тъчскрийн дисплей и функционалност за превключване на натоварването. С него потребителите ще могат лесно да управляват и наблюдават своите умни устройства и автоматизации. С минималистичен дизайн на потребителския интерфейс и лесна навигация, Shelly Wall Display се вписва идеално във всяко пространство и се приспособява към нуждите на клиентите. Интуитивният интерфейс го прави изключително лесен за употреба от всеки член на семейството.

Новите продукти са вече в продажба и могат да бъдат закупени от shelly.com. Други иновативни артикули, които са съвместими с мини релетата, са следните.

Shelly BLU Gateway

Нов USB преходник. Иновацията тук е, че устройствата Shelly BLU вече са интегрирани с всички Shelly устройства. Shelly BLU Gateway действа като мост между вашите Shelly BLU устройства и останалата гама от продукти Shelly. Той получава Bluetooth сигнали и ги изпраща към облака или локално до други устройства без Bluetooth.

Shelly PRO EM-50

Двуканален енергометър за монтаж на DIN релса с еднофазно захранване. Оборудван с всички възможности на Gen2 фърмуера и LAN връзка, той предоставя на интеграторите от PRO серията допълнителни възможности. Shelly PRO EM-50 може да работи самостоятелно в локална мрежа LAN и/или Wi-Fi, или може също да се управлява чрез услуги за облачно управление на домашната автоматизация чрез MQTT, HTTP и WebSocket. Важно е да се отбележи, че всички входящи връзки поддържат TLS.

Shelly Qubino Wave 2PM

Shelly Qubino Wave 2PM e умно реле със Z-Wave технология, с 2 канала и общо номинално токово натоварване от 16 A (18 A върхов ток), с измерване на консумацията на електроенергия. Позволява дистанционно управление на два независими електрически уреда (например осветление) и наблюдение на тяхната консумация на електроенергия както отделно, така и общо.

Shelly BLU Motion

Умен Bluetooth сензор за движение с функция за измерване на осветеност. Устройството разполага с елегантен и компактен дизайн и е готово за използване с вградена батерия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *