OpenAI пусна бизнес версия на ChatGPT

OpenAI обяви, че пуска бизнес ниво на изкуствения си интелект – ChatGPT Enterprise. Инструментът се разработва от около година и според главния оперативен директор на OpenAI – Брад Лайткеп се ползва с подкрепата на над 20 компании от различни индустрии.

Както при потребителските версии на базирания на изкуствен интелект чатбот на компанията, потребителите могат да въведат подкана и да получат писмен отговор от ChatGPT Enterprise. Новият инструмент обаче предлага неограничен достъп до GPT-4, производителност, която е до два пъти по-висока от предишните версии, както и API кредити. Освен това предлага възможност за въвеждане на много по-дълги заявки.

Друга основна разлика между ChatGPT Enterprise и потребителската версия е, че новият инструмент ще позволи на клиентите да въвеждат корпоративни данни, за да обучават и персонализират ChatGPT за собствените си индустрии и случаи на употреба.

В своя блог OpenAI отбеляза, че е създала новия продукт, след като е забелязала, че над 80% от компаниите от Fortune 500 са започнали да използват ChatGPT от стартирането му преди девет месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *