Видеоразговорите стават част от платформата X

Главният изпълнителен директор на X (бившата Twitter) Линда Якарино обяви, че видеоразговорите скоро ще се появят в платформата. Новата функция е част от усилията на милиардера Елон Мъск да я превърне в “приложение за всичко”.

“Скоро ще можете да провеждате видеочатове, без да се налага да давате телефонния си номер на когото и да било в платформата” – посочва Якарино в интервю пред CNBC. Тя изброи и други функции, които X планира да пусне скоро, сред които дългометражни видеоклипове, абонаменти и плащания към творци.

Наскоро Елон Мъск сподели плановете си за превръщането на стария Twitter в приложение за всичко, в което потребителите могат да се абонират за любимите си творци, да гледат видеоклипове, да изразяват мислите си (включително в постове с дължина 25 000 знака), да правят плащания и дори да съхраняват пари във високодоходни спестовни сметки.

Компанията се движи бързо към тези цели, като миналия месец стартира програмата си за споделяне на приходи със създателите на съдържание. А наскоро добави поддръжка на двучасови видеоклипове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *