Yettel дава 300 лв. онлайн отстъпка за iPhone 14 Pro

Офертата е в сила ексклузивно в онлайн магазина на оператора yettel.bg до края на август

 

Ексклузивната онлайн оферта на Yettel през август идва с със супер отстъпка за бестселъра iPhone 14 Pro 5G във версията му с 256 GB вградена памет. Само на yettel.bg до края на месеца всички фенове на Apple могат да се възползват от голямото намаление и да се сдобият изгодно с актуалния флагман на бранда при подписване на двугодишен договор с план Total или Total Unlimited. А за едно наистина неустоимо предложение телекомът дава не две, а три години безплатна гаранция за всеки смартфон в каталога си, а поръчката от онлайн магазина е с безплатна доставка за цялата страна.

iPhone 14 Pro е смартфонът от най-високия клас на бранда в момента. Приковава погледите с новия 6,1“ Super Retina XDR дисплей с подобрена ProMotion технология, която дава възможност за Always-On функция –  за първи път при iPhone. Тя е възможна благодарение на новата честота на опресняване от 1 Hz до 120 Hz заедно с подобрени енергоефективни технологии. Когато Always-On дисплеят е активен, времето, уиджетите и дейностите в реално време остават достъпни с един поглед по всяко време, а тапетът е затъмнен. В допълнение към технологията Always-On Super Retina XDR, дисплеят на iPhone 14 Pro предлага по-висока пикова HDR яркост – до 2000 нита. Има и най-високата пикова яркост на открито в смартфон и е два пъти по-ярък от iPhone 13 Pro при слънчеви условия.

iPhone 14 Pro се нарежда до най-добрите камерафони на пазара с иновативната си 48 МР камера, допълнена от две 12 МР сензора и 12 МР селфи камера. Тя идва със специален портретен режим с разширено боке, контрол на дълбочината и възможност за 4K видеозапис при 24 fps, 25 fps, 30 fps или 60 fps. Надградени са и възможностите за заснемане в нощен режим за уникални кадри при ниска осветеност, а на лице е и адаптивната светкавица True Tone, Фотонен двигател, Deep Fusion, както Smart HDR 4 за снимки.

iPhone 14 Pro се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран гръб от матово стъкло с водоустойчивост IP68 и дисплей, защитен от Ceramic Shield. Моделът работи с по-бързия чип A16 и при него вече няма прорез за системата с TrueDepth камера, като вместо това Apple е възприела т.нар. „динамичен остров“ –  прорез с форма на капсула в горната част на дисплея, в който се намира оборудването на камерата и който може да променя формата и размера си с помощта на софтуер в зависимост от това какво се представя на екрана.

Този август потребителите могат да вземат страхотния iPhone 14 Pro 5G 256GB от yettel.bg с 300 лв. отстъпка за 2069,99 лв. в брой с план Total Unlimited 59.99 и договор за 24 месеца или на изплащане за 99,59 лв. на месец за 24 месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *