Yettel посреща спортните ентусиасти със смарт технологии и забавление на плажа този уикенд

Участниците в предизвикателствата на 5 и 6 август във Варна и в Градина печелят награди и участват в томбола за смарт часовници HUAWEI Watch GT3 Pro и SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro

 

Спорт, смарт технологии, изненади и много забавление посрещат морските ентусиасти във Варна и Градина този уикенд. За втора поредна година кампанията на Yettel носи доброто настроение на първа линия, където с кампанията „Смарт спорт“ всеки ще може да се включи в забавни активности и да спечели страхотни награди. На 5 август на Централния плаж в морската столица и на 6 август в къмпинг Градина (до бар „Ботаник“) от 11.00 до 17.00 ч. плажуващите ще бъдат предизвикани за една по-активна почивка, в която да изпробват как смарт устройствата помагат за постигането на спортни цели.

Готовите да се поизпотят ще могат да се включат във функционални тренировки със собствено тегло, тежести, ластици и гири, с продължителност 5, 10 или 15 минути. С помощта на смарт часовници те ще следят физическите си показатели като пулс, изгорени калории, изминато разстояние и брой крачки, а успешното завършване на тренировката ще им носи гарантирана награда: постелка за спорт, плажен тенис, фитнес чанта и други спортни принадлежности. Най-амбициозните пък ще имат възможност да премерят сили в специални happy hour дуели, за да си спечелят отстъпка за смарт часовник. Всички престрашили се да се включат в предизвикателствата, ще участват в допълнителна томбола за голяма награда в края на деня: HUAWEI Watch GT3 Pro или SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro.

Спортните ентусиасти ще могат да разчитат на помощта на професионални треньори, които ще помагат със съвети за добър спортен режим и правилно изпълнение на упражненията. Посетителите в шатрите на Yettel ще открият и специално обособен корнер, в който всички желаещи ще могат да изпробват най-актуалните модели смарт часовници и да открият подходящия за тях.

Миналата година Yettel стартира кампания за активен начин на живот, с която да вдъхнови хората да се движат повече с помощта на смарт технологиите. През 2022 г. инициативата реализира пет събития, които успяха да достигнат до над 11 000 души, а над 1 800 от тях се включиха в спортните активности на морския бряг и в столицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *