Вижте новия електрически мотоциклет на Harley-Davidson, предназначен за градски условия

LiveWire – компанията, която се отдели от електрическото подразделение на Harley-Davidson, обяви характеристиките на своя нов e-мотоциклет S2 Del Mar. Иновативното возило, за което се знае, че ще струва 15 499 щ. долара, ще предлага ускорение от 0 до 97 км./ч. за около три секунди и ще вдига максимална скорост от 165.76 километра в час.

Припомняме, че спецификациите на S2 Del Mar бяха обявени от LiveWire по-рано тази година. Официалната информация, която компанията представи днес обаче надминава всички предварителни очаквания.

LiveWire например заяви, че мотоциклетът ще има градски пробег от около 177 километра. Но сега този показател е завишен на 181 км. градско каране с едно зареждане. Ускорението от 0 до 97 км./ч. в час за три секунди е леко по-бързо от първоначално обявените 3,1 секунди.

От друга страна, S2 Del Mar е малко по-тежък от очакванията. В момента електрическият мотоциклет тежи 198 кг., когато е в готовност за движение, в сравнение с първоначалната обява от LiveWire през април за 195 килограма.

Времето за зареждане на ниво 2 (което позволява зареждане от 20% до 80% на батерията) е нарастнало на 78 минути вместо първоначално обявените 75 минути. Важно е да отбележим също, че мотоциклетът все още не поддържа бързо зареждане и може да се зарежда само на ниво 1 и ниво 2.

S2 Del Mar е предназначен по-скоро за градско пътуване, а не за дълги разстояния. При продължително шофиране по магистрала със скорост 113 км./ч. и комбиниран режим (магистрала / градско пътуване), максималният му обхват е само 69 километра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *