Google избра Сирма Медикъл Системс в кампанията #WeArePlay

Сирма Медикъл Системс, доставчик на модерни медицински приложения и интегрирани платформи, специализирани в проследяването на здравословното състояние, бе отличена от Google като представител от България в кампанията #WeArePlay Europe.

Това изключително признание за създателите на Medrec:M е поредното доказателство за качеството на продуктите на компанията.

Инициативата има за цел да популяризира историите на създателите на приложения, които носят позитивна промяна в живота на хората по света.

“За нас е чест да бъдем включени в кампанията на Google Play #WeArePlay”, сподели Росен Върбанов, изпълнителен директор Сирма Медикъл Системс. “Това е свидетелство за усърдната работа и отдаденост на екипа на компанията. Радваме се, че нашата мисия да предоставяме иновативни решения в областта на здравеопазването е оценена на толкова високо ниво.”

С над 2.5 милиарда потребители, Google Play е глобална платформа, където милиони хора имат достъп до приложения и игри. Изборът на Сирма Медикъл Системс като представител от България в #WeArePlay потвърждава приноса на компанията в напредъка на технологиите за дигитално здраве в световен мащаб. Към настоящия момент приложенията на компанията са свалени над 1 милион пъти от потребители в над 170 държави.

Сирма Медикъл Системс разработва модерни медицински приложения и интегрирани платформи, специализирани в проследяването на здравословното състояние и жизнените показатели на пациенти с хронични заболявания като диабет и/или временни неразположения. Платформите Medrec:M и Diabetes:M дават възможност за дистанционно проследяване на множество пациенти и предоставят всички нужни функционалности за предлагане на услуги в сферата на телемедицината. Компанията е притежател на международния сертификат за качество на медицински изделия и свързаните с тях услуги – ISO 13485.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *