Yettel започва предварителната продажба на HUAWEI Watch GT 3 Pro

Най-новият HUAWEI Watch GT 3 Pro, който ще се предлага в мъжки и дамски разновидности с размери съответно 46 мм и 43 мм, вече е достъпен за предварителна покупка на Yettel.bg.

От 15:30 ч. на 18 май до 23:59 ч. на 24 май всеки, който закупи предварително HUAWEI Watch GT 3 Pro,  ще получи безжични слушалки в комплект с него. За дамите с по-малките 43-милиметрови часовници това са уникалните FreeBuds Lipstick, чийто дизайн наподобява червило, а за господата с по-големите 46-милиметрови разновидности на часовника – класическите FreeBuds 4.

Новият умен часовник на Huawei се отличава със своя елегантен дизайн, който вплита артистично чувство във всеки сантиметър и име, вдъхновено от автомобилната индустрия. В него са използвани премиум материали като сапфирен кристал, титан и керамика, обработена с нанотехнологии.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с нов външен вид и носи ново усещане благодарение на своя минималистичен дизайн и текстури, който му придават  вид на произведение на изкуството. Новото поколение HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition е оборудвано с 1,43-инчов AMOLED цветен дисплей с висока разделителна способност, двата варианта на часовника с титаниев корпус са съответно с титаниева и силиконова каишка. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition също е комбинация от технология и изкуство. Той има 1,32-инчов AMOLED цветен дисплей и може да бъде закупен с керамична или кожена каишка.

Новите часовници могат да се похвалят с дълъг живот на батерията – до 14 дни за версията Huawei GT 3 Pro 46мм и до 7 дни за версията Huawei GT 3 Pro 43мм. Моделите се отличават и със своето безжично бързо зареждане, с което са оборудвани само премиум смарт часовниците. Скоростта на безжично зареждане на HUAWEI WATCH GT 3 Pro е с 30% по-бърза от тази на предишното поколение Huawei Watch GT 2 Pro. Необходими са само 10 минути за зареждане на 46мм версията за целодневна употреба. Новата серия идва и с подобрена водоустойчивост за гмуркане до 30 метра дълбочина. И двата часовника са съвместими с Android, iOS, както и EMUI на Huawei. 

Повече информация за предварителната продажба вижте тук.