Как да носим анцуг правилно?

Може би смятате, че всяка дреха се носи правилно по подразбиране, но това съвсем не е така. Всяко нещо трябва да бъде правилно съчетано с цялостната ви визия, както и с повода и ситуацията около вас.

Ето няколко съвета за правилно носене на спортни екипи.

Започнете просто

Когато смятате, че сте готови за комплект от две части, започнете просто. Не е нужно да се правите на твърде смели, ако не сте готови за това. Ако искате да преминете бавно към тенденцията, свързана със спортните екипи, поне в началото бъдете изцяло семпли и елегантни – изберете изцяло черен анцуг или дори изцяло бял!

Ако искате да имате повече цвят по себе си, можете да направите следващата стъпка. Отдалечете се от неутралните и се насочете към класиката. Синьото и червеното винаги са безопасен залог, когато става въпрос за този външен вид – освен това те ще се съчетаят добре с различни опции за обувки. 

Уверете се, че ви пасва правилно

Обикновено най-голямата грешка, която хората правят, когато купуват анцузи е, че не вземат най-правилния размер. Изключително важно е да изберете модел, който ви приляга отлично.

В най-добрия случай идеалният анцуг е този, който оформя тялото ви, без да ви е тесен и без да ви създава каквито и да било ограничения в движенията.

Бъдете смели с обувките си

Говорейки за обувки, анцузите ви дават идеален шанс да покажете някои страхотни свои модели. Можете незабавно да подобрите своя стил, когато съчетаете спортния си екип с няколко свежи маратонки. Ако сте решили да изберете неутрален комплект, тогава изберете смела обувка – не се страхувайте да добавите цвят към външния си вид. 

Най-важният съвет за покупка на анцузи с обувки е свързан със съчетаването. Не носете червен анцуг и ярко оранжеви маратонки, например. Ако цветовете се сблъскват, тоалетът ви няма да бъде добър. Но в действителност – ако искате да изглеждате добре, тогава трябва да обърнете внимание на координирането на цветовете. Ако в комплекта ви има малко червено, внесете червени обувки – съчетайте тези малки цветове и подсилете външния си вид и стил.

Чорапите оказват влияние

Когато избирате какви маратонки да носите със своя анцуг, не пренебрегвайте и силата на чорапите. Наистина – виждали сте хора да изглеждат странно, защото съчетават несъответстващи чорапи със своите маратонки. 

Чорапите, които седят на едно ниво с обувките ви, ще осигурят истински успех.

И най-вече, всичко опира до вашия личен стил и индивидуалност. Когато следвате именно тях, анцугът ще изглежда наистина добре.