Новите монитори Philips 498P9Z

За да бъдат в крак със съвременната напрегната работна среда, професионалистите се нуждаят от ефективни начини да се справят с всекидневните задачи, а пълнофункционалният монитор играе ключова роля в това. За да отговори на потребностите на професионалисти като финансови съветници, графични дизайнери, архитекти, програмисти и всеки друг потребител, който има нужда от повече работно пространство на екрана си, за да има по-добър поглед над всички приложения, новият, модерен 32:9 49″ (48,8″ / 124 см диагонал) дисплей  Philips 498P9Z е тук, за да ги подкрепи. Този спечелил награди монитор се отличава с надежден и висококачествен VA извит панел, честота на опресняване от 165 Hz и адаптивна синхронизация за удобно гледане през целия ден, независимо дали за работа или за забавление.

Разшири хоризонтите си

Този 32:9 SuperWide 49” екран с резолюция 5120 x 1440 е проектиран с идеята да замени конфигурациите от няколко дисплея и да предложи наистина широк изглед. Усещането при ползване е, като че имате два 27” 16:9 QuadHD монитора, поставени един до друг. Всеки професионалист ще бъде възхитен от допълнителното пространство на екрана, щом премине на 49” размер: таблиците са напълно видими, а създателите на видеосъдържание и програмистите могат да следят едновременно визуализациите и времевите линии. Извивката на екрана от 1800R осигурява по-завладяващо и комфортно изживяване, отразяващо естественото зрително поле и намалява отблясъците и изкривяванията. Архитектите, графичните дизайнери, създателите на видеосъдържание, програмистите и работещите в сферата на финансите се нуждаят от пространство, което позволява на няколко приложения да работят едновременно, като подкрепят тяхната креативност и повишават производителността им – но този екран със сигурност ще впечатли всеки потребител.

С грижа за зрението

VESA-сертифицираният DisplayHDR 400 прави значителна крачка в сравнение с обикновените SDR дисплеи, като възпроизвежда изумителна яркост, контраст и цветове. По-пълната му палитра от наситени нови цветове доставя несравнимо зрително удоволствие, докато честотата на опресняване от 165 Hz и технологията Adaptive-Sync осигуряват безпроблемно гладко действие. Всяка медия, показана на екрана, е подобрена и представена в най-добрия си вид, а мониторът може лесно да се справи с игрови сесии.

Създаден за професионалисти и натоварени потребители, този монитор се грижи за тяхното зрение. С anti-glare покритието за елиминиране на отражения в монитора изображенията са кристално чисти с наситен цвят и отлична яснота. Технологиите за грижа за очите като FlickerFree, режим EasyRead и режимът LowBlue работят заедно за по-комфортно гледане, филтриране на вредните емисии на синя светлина и премахване на напрежението от трептенията.

Проектиран за многозадачност

Такова обширно пространство е идеално за изпълнение на множество задачи едновременно. Съотношението и размерът на дисплея позволяват на потребителите да отварят много приложения и документи едновременно, без да жонглират с отворени файлове: чатове, имейли, видеоклипове и таблици с данни – всичко намира място на този 49” монитор. Но за най-екстремните настройки и многозадачност има технология MultiView и вграден KVM превключвател. MultiView позволява активно двойно свързване и преглед, така че потребителите да могат да работят едновременно с няколко устройства като компютър и лаптоп, например, докато с интегрирания KVM превключвател MultiClient потребителите ще могат да управляват два отделни компютъра с един комплект монитор-клавиатура-мишка, като лесно превключват между различните източници. За удобно и лесно използване, този модел разполага с множество възможности за свързване, с интелигентно управление на кабелите, за да поддържа работните пространства чисти и организирани. Бизнесът може да спечели от използването на такъв голям екран с подобни функции на работните станции, планирани за сътрудничество, като оборудва служителите с един, но достатъчно голям екран.

Philips 498P9Z ще бъде пуснат в продажба през август 2021 на препоръчителна цена от 2241 лв. с ДДС.