Забележителният дизайн среща първокласната технология

След обявяването на модела по-рано през годината, потребителите с афинитет към дизайна с нетърпение очакваха момента, в който ще могат да сложат новия AOC Q27T1 с дизайн от Studio F. A. Porsche на своите бюра. Това време дойде. 68,6-сантиметровият (27”) монитор с IPS панел с QHD, без ръбове и с тристранен безрамков дизайн, и уникална стойка е истинско произведение на изкуството, което превръща работата в удоволствие.  

Жив дизайн, визуална асиметрия

Уникалният дизайн на асиметричната стойка на Q27T1 изненадва с начина, по който логично следва разпределението на силата в монитора и перфектно балансира неговото тегло. Този дизайн акцентира на напредналото структурно инженерство, което позволява поддържането на монитора в пространството и го превръща в своеобразна модерна скулптура.

 

Тристранният безрамков дизайн без ръбове скрива рамката отляво и отдясно зад панела, за да го направи естествено безрамков. Долната част на рамката е подчертана с блестящо покритие, а матираният извит гръб завършва изчистения дизайн на монитора. Входно-изходните портове на Q27T1 са скрити под капак, оставяйки само малък отвор за изходящите кабели, което допълнително подсилва цялостния елегантен изглед на модела. Без значение дали за професионална или домашна употреба, дизайн ентусиастите със сигурност ще се насладят на този монитор върху своето бюро. 

 

Не само външност

AOC Q27T1 притежава 27” IPS панел, който предлага отлично възпроизвеждане на цветовете и широки зрителни ъгли. Quad HD резолюцията (2560 x 1440 пиксела) в комбинация с покритието против отблясъци осигурява отлични и резки изображения. Освен това, дисплеят предлага широка цветова гама, която покрива 90% от NTSC и 107% от sRGB цветовото пространство, както и първокласна яркост от 350 нита. Снабден с два HDMI и един DisplayPort конектора, този монитор може да бъде свързан към най-различни устройства. 

 

AOC Q27T1 е наличен през ноември 2019 на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС.