AOC представя AGON UltraWide Curved с NVIDIA G-SYNC

AOC AGON AG352UCG е най-поглъщащият дисплей от премиум гейминг серията на AOC AGON до момента. С много малък радиус на извивката от 2000 мм той поставя играча точно в центъра на действието. Технологията NVIDIA G-SYNC гарантира супер плавно и отзивчиво геймърско преживяване като минимизира накъсването, насичането и закъснението на сигнала. UltraWide QHD резолюцията от 3440 x 1440 пиксела кара световете от игрите да оживяват с кристални и много детайлни графики на големия 35″ (88.9 см) екран. Интелигентните настройки като AOC Shadow Control и удобните функции като стойката за слушалки и дръжката за пренасяне правят AG352UCG перфектен избор за професионалисти в електронните спортове, които могат дори да персонализират вида на монитора, благодарение на неговите настройващи се цветни LED светлини. Опциите за ергономична настройка и технологиите за защита на очите също помагат за запазване на здравето на играчите.

Пълно потапяне

AOC AGON AG352UCG предлага 35″ (88.9 см) VA панел с UltraWide QHD резолюция от 3440 x 1440 пиксела, която позволява на играчите да се „гмурнат“ в епичните геймърски светове с остри като бръснач графики с много детайли. Форматът 21:9 предлага на геймърите по-широко зрително поле, което може да е само в тяхна полза в много игри, а и спомага за още по-пълно потапяне в действието. Този ефект драматично се увеличава от извития екран на AG352UCG с много малък радиус от 2000 мм. Вдлъбнатият екран подобрява възприемането за дълбочина от страна на зрителя като намалява изкривяването на картината, а всичко това допринася за качествено ново ниво на потапяне в геймърското изживяване. Малкият радиус от 2000 мм прави извивката още по-обгръщаща в сравнение с дисплеите с по-голям радиус.

 

Плавен геймплей

В допълнение на високата честота на опресняване на монитора от 100 Hz, модулът NVIDIA G-SYNC, вграден в AOC AGON AG352UCG, синхронизира опресняването на екрана със съвместими графични процесори на NVIDIA. По този начин практически се елиминира накъсването на картината, както и насичането, и входното закъснение на сигнала. Резултатът е супер плавна графика и много отзивчив геймплей, без всякакво разсейване, което позволява на систезаващите се геймъри да постигнат най-доброто. Технологията NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) дава на играчите възможност за намаляване на замазването при движение и призрачните ефекти.

Перфектен комфорт

Настройките на дисплея и стойката на монитора предлагат многообразие от опции за напасване на AOC AGON AG352UCG към индивидуалните нужди на геймърите. Опцията AOC Shadow Control, например, осветява тъмните зони на изображението и затъмнява ярките части, без да засяга останалото съдържание на екрана. За да предотврати зрителен дискомфорт и умора по време на продължителни сесии, технологията AOC Flicker-Free регулира яркостта на монитора посредством система за задно осветяване с прав ток, което намалява трептенето. Опцията AOC Low Blue Light също намалява потенциално опасната синя светлина с къси дължини на вълната.

За да позволи на геймърите да играят в здравословна поза, AG352UCG идва със солидна и много ергономична стойка, наречена AOC Ergo Base. Тя предлага настройка по височина, завъртане и накланяне, което позволява на играчите да намерят удобна позиция и да намалят риска от болки в гърба. Удобната дръжка за носене прави лесно транспортирането на AG352UCG до LAN партита и събития, а свалящата се стойка за слушалки позволява на потребителите да оставят слушалките си на безопасно място по време на почивка.

 Индивидуален стил

В допълнение на впечатляващата си производителност и удобни възможности, AOC AGON AG352UCG идва в елегантен и изпъкващ дизайн. Изгледът на монитора може да бъде адаптиран към индивидуалния вкус на играчи и отбори благодарение на LED светлините на гърба и в долната част на рамката на екрана, които могат да бъдат настроените да светят в три цвята (червен, зелен, син) с три нива на яркост.

 AOC AGON AG352UCG ще бъде наличен през март 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1790 лв. с ДДС.