Dell показа най-доброто от каталога си на CES 2015

По време на изложението CES 2015, Dell представи разширеното си портфолио доказани във времето устройства, отличаващи се с премиум материали, стилно покритие и най-иновативни технологии от линиите XPS, Alienware, Venue, Inspiron и монитори Dell.

Новият XPS 13 е най-малкият 13-инчов лаптоп в света, който ви позволява да свършите работата си чудесно, където и да се намирате. XPS 13 с Windows 8.1 е предназначен да бъде най-добрият ноутбук с такъв размер, предлагащ възможно най-дългия живот на батерията за 13-инчов преносим компютър, с до 15 часа време за изпълнение след всяко зареждане. Опционалният UltraSharp Quad HD+ infinity дисплей с 5.2 мм. рамка, постижение от 5.7 милиона пиксела, благодарение на които филми и презентации се излъчват със зашеметяващи цветове и точни детайли.

XPS 15 надхвърля очакванията, като осигурява страхотно ярки цветове и резолюция в новия UltraSharp 4K Ultra HD touch дисплей, който ще бъде достъпен скоро на Dell.com. С повече от 8 милиона пиксела, опцията 4K Ultra HD представлява най-голямата разделителна способност, налична при 15-инчовите лаптопи днес.

Лаптопите с Windows Alienware 15 and 17 са най-новите членове на това знаково семейство гейминг системи. И двете устройства включват най-новите гейминг технологии, включително опционалния четириядрен процесор Intel Core i7 и графиките NVIDIA GTX 980m, съвместими с иновативния Alienware Graphics Amplifier. И двата нови  Alienware 15 и 17 са с 20% по-тънки от своите предшественици и осъществяват работа на пълна мощност без прекъсване.

Семейството на Inspiron с гордост представя новите си отличителни предложения, в това число Windows лаптопа Inspiron 15 7000 Series, удостоен с отличие за иновации на CES 2015. Inspiron 15 7000 Series стартира на CES с 5-то поколение Intel Core процесори 4K UHD touch display опция – най-яркият дисплей, предлаган някога от Inspiron. Екранът 4K Ultra HD дава на хората удивително чист, свеж и широк ъгъл при гледане, подходящ за филми или редактиране на фотографии или видео дори когато сте в движение.

Представен за първи път през август 2014 на Pax Prime, извитият Dell UltraSharp 34 Monitor U3415W вече е достъпен. Потребителите ще се насладят на новите измерения гейминга и мултитаскинга с панорамния, водонепропусклив, извит екран, който изпълва сетивата с детайлна WQHD резолюция. С 34 инча и съотношение 21:9, U3415W е с идеалните за извит екран размери.