Fujitsu защитава данните на компаниите с ETERNUS CS8000

Загубата на данни от какъвто и да било вид винаги е болезнена. А ако става дума за данните на проспериращата Ви компания, тогава положението може да бъде наистина страшно. За да предотвратят това неприятно преживяване от Fujitsu представиха най-новото си сторидж решение – ETERNUS CS8000, което предлага възможност за автоматичен бекъп на архивираните данни и две нива на съхранение на данните за по-сигурна защита без необходимост от допълнителен софтуер за бекъп. Освен това е повишена и производителността – 150 ТB/h при понижени работни разходи.

Fujitsu съобразява ETERNUS CS8000 за жизненоважния стремеж на бизнеса да реагира адекватно на постоянно растящите обеми на данните и предизвикателствата на ниво IT услуги. При непредвиден растеж на данните компаниите няма да се налага да купуват нови устройства, а само да добавят капацитет към ETERNUS CS8000. Това може да се направи в диапазона от 7 TB до 22,2 PB. А това е наистина безкрайно голям обем информация.

ETERNUS CS8000 е наличен на пазара по целия свят от 1 юни 2014 г. Обновленията идват в пакет, който е безплатен за всички потребители, разполагащи с договор за поддръжка.