Fujitsu улеснява мобилния и облачния бизнес

Колкото и да инвестираме в сървъри, увеличаващите се обеми от информация рано или късно превишават първоначално предвидения им капацитет. Тогава се изправяме пред решителния въпрос как да оптимизираме техниката бързо и евтино, за да продължим работата нормално.

По време на конференцията SAPPHIRE NOW, която ще се проведе от 3 до 5 юни в Орландо, САЩ, Fujitsu ще демонстрира решения, улесняващи бизнес процесите за потребители на SAP, развиващи мобилна или облачна дейност. С тях компанията се стреми да позволи на потребителите да постигнат пълно използване на капацитета на сървърите и интегриране на големите потоци от информация, постъпващи от различни канали и устройства, като по този начин се повишава ценовата ефективност на направените първоначални инвестиции.

Участниците в събитието ще могат да видят Fujitsu Server Power Appliance – предварително конфигурирано и тествано устройство, намаляващо сложността, риска и общата стойност за работата на компаниите. Освен това ще бъде показано и иновативното решение Fujitsu Asset. То е създадено специално за новото поколение потребители, работещи със SAP ERP приложения. Fujitsu Asset интегрира хардуер, machine-to-machine технология, мобилна работна конзола, триизмерна визуализация и технология за управление с жестове, осигурявайки на потребителите динамична работна среда.