Toshiba представи серията телевизори L3

Toshiba представи своята най-нова L3 серия телевизори. Тя идва с Full HD 1080p резолюция с наситени цветове, по-изчистени изображения и качество на картината.

W3 е HD Ready, а моделите от серия D3 са най-добрият избор за филмови любители, които търсят бюджетно устройство с вграден DVD плейър. Размерите на екрана за L3, W3 и D3 сериите варират от 59 см (24”) до 122 см (48”)1, за да отговорят на различните изисквания на всеки дом. 

Всички модели телевизори от серия L3 предоставят най-важните смарт функции с набор от апликации и услуги за видео при поискване, клипове в YouTube® и още много приложения за забавление, музика и новини по всяко време, включително и автоматично обновяване на синоптичната обстановка.

Серията предалага директна опция за уеб навигация от телевизора чрез достъп до интернет браузър за удобно търсене и сърфиране на голям екран.

Медия плейърът дава възможност за директно гледане на снимки, видео и музикални файлове на телевизора, свързване на гейминг конзоли, set-top box, DVD или Blu-ray плейър с наличните три HDMI порта. Съдържанието може да се стриймва директно от устройство, разположено в едната стая към L3 телевизор, разположен в другата. Вградената Wi-Fi връзка позволява на потребителите лесно споделяне на филми или друго мултимедийно съдържание на голям екран, без необходимостта да местят своя компютър или физически да го свързват към телевизора.

L3, D3 и W3 сериите телевизори на Toshiba ще са налични през първото тримесечие на 2014 година.