Sony представи Cyber-shot W830 и W810

„Point and shoot“ фотографията еволюира бързо и новите фотоапарати Cyber-shot W830 и W810 са създадени да отговорят на нуждите на модерните потребители, които търсят забавление и снимки с по-добро качество от направените със смартфон, но не желаят да платят висока цена за нова камера. 

И двата нови модела изпъкват с 20.1MP CCD сензор и позволяват на потребителя да записва HDi филми. Тъй като обикновено сме най-критични към собствените си снимки, функцията Beauty Effect ни позволява да ретушираме леки зачервявания, за да сме сигурни, че изглеждаме перфектно, а разширената гама от допълнителни ефекти задоволява всяко творческо любопитство. Новите модели предлагат и възможността за заснемане на зашеметяващи 360 градусови панорамни снимки, давайки един изцяло нов поглед върху заобикалящата ви среда. Разполагат и с усъвършенствана светкавица, която оптимално контролира ISO чувствителността, така че потребителите могат да осветят далечни предмети и наистина да придадат живот на своите снимки.

DSC-W830

DSC-W830 съчетава блясъка на ZEISS оптика и BIONZ процесор с 20.1- мегапикселов CCD сензор за красиви и детайлни снимки – в елегантен и компактен корпус. Оптичната SteadyShot технология свежда замъгляването при помръдване на камерата при снимане до минимум, а оптичният режим SteadyShot Active, използван за стабилизация на образа при видео, гарантира невероятно гладка картина. Корпусът на фотоапарата впечатлява с уникална форма, а металното покритие дава възможност за избор между четири цвята.

DSC-W810

DSC-W810 предлага мощен 20.1-мегапикселов CCD сензор и 26 мм широкоъгълен обектив с 6x оптично приближение, за да осигури ясни и стилни снимки. С новия Party режим фотоапаратът автоматично избира настройките за снимки в предизвикателни светлинни условия, гарантирайки, че магическите моменти са уловени завинаги.

DSC-W810 и DSC-W830 влизат в продажба в Европа от февруари 2014 г.